Через екстрені відключення інтернет-трафік в Україні впав до 67% від норми

Читати на RU

Через ракетні обстріли енергетичної інфраструктури по всій території України можуть застосовуватися екстрені відключення електроенергії. Організація NetBlocks вже зафіксувала масштабне падіння інтернет-трафіку в Україні.

Зараз підключення та об’єм інтернет-трафіку становить лише 67% від нормальних показників.

«Підтверджено: #Ukraine наразі зазнає значного збою в роботі інтернету; показники свідчать про загальну підключеність лише на 67% від попередніх показників; інцидент стався на тлі повідомлень про одну з найінтенсивніших російських ракетних атак», — йдеться в повідомленні організації.

«Оновлення: мережеві дані показують, що більшість регіонів #Ukraine постраждали від загальнонаціонального відключення електроенергії на тлі інтенсивного російського ракетного обстрілу, націленого на критичну інфраструктуру»

  • Через масовану ракетну атаку, за розпорядженням НЕК «Укренерго», енергетики розпочали екстрені відключення світла по всій Україні. Зокрема, і в столиці. Це необхідний крок задля збалансування енергосистеми та уникнення аварій на обладнанні. Графіки стабілізаційних відключень наразі не діють.
  • У Львові у кількох районах також немає світла, може не працювати мобільний зв’язок: оператори обмежили роботу частини сервісів, щоб заощадити електроенергію для дзвінків. За даними AIN.UA, перебої у зв’язку можуть бути й у київських абонентів. Компанія «Київстар» також попередила абонентів, що можуть бути проблеми зі зв’язком.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук