Британський SteadyPay залучив $3 млн. Серед інвесторів — український N1

Британський фінтех SteadyPay залучив $3 млн seed-інвестицій. Серед інвесторів — український фонд N1. AIN.UA розповіли його представники.

  • Стартап SteadyPay був заснований британцем Джоном Дауні, українцем Іваном Істоміним.
  • SteadyPay розробляє кредитну платформу для людей з нестабільним доходом.
  • Рішення SteadyPay на основі АІ аналізує відкриті дані користувачів для прогнозування їхньої кредитоспроможності та поповнює банківський рахунок, якщо заробіток падає нижче середньомісячного. Середнє щомісячне поповнення на одну людину становить близько 250 фунтів стерлінгів, а максимальний баланс, який користувач може мати на SteadyPay у будь-який момент часу, не перевищує 1000 фунтів стерлінгів.
  • На сьогодні у SteadyPay — понад 12 000 активних користувачів. 

«Ми побачили прогресивний кредитний продукт для нового покоління, за яким стоїть ще й якісно побудована AI – технологія. Круто, що українці у по всьому світу долучаються до створення інновацій. В такі стартапи хочеться інвестувати. Рішення в середині команди було одностайне»,

розповідає CEO та фаундер N1 Никита Ізмайлов.
  • N1 — український фінтех-фонд, у портфель якого також входить другий за розмірами мобільний банк в Україні sportbank, інноваційна платіжна система Asquad, TRANSENIX — сервіс із технологією Tap2Phone, що перетворює смартфон на платіжний термінал.

В Британії також розвивається один з найуспішніших фінтехів Європи та світу — Revoult, серед співзасновників також є українець — Влад Яценко.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук