Українці масово передзамовляють S.T.A.L.K.E.R. 2 після російського зливу

Ввечері 14 березня російські «геймери», що шантажували українську студію GSC Game World, та вимагали вибачень та повернення російської локалізації S.T.A.L.K.E.R. 2 у відповідь на принципову позицію компанії таки опублікували 15 ГБ зливів.

У відповідь на це українське ком’юніті вирішило підтримати розробників та почало масово передзамовляти S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Деякі користувачі навіть не переконані, що зможуть пограти у гру на своїх комп’ютерах, але все одно підтримують GSC Game World.

Що відбувається зі S.T.A.L.K.E.R. 2?

  • 13 березня російські «геймери» почали шантажувати українську студію GSC Game World, яка працює над продовженням культової гри S.T.A.L.K.E.R, вимагаючи вибачень та повернення російської локалізації. Інакше студії загрожували викласти вкрадені в неї десятки гігабайтів даних з нової гри.
  • Студія на шантаж не піддалася і вже 14 числа росіяни таки опублікували 15 ГБ зливів, де були присутні різні дизайн-документи, артбуки, концепти, напрацювання та, за словами росіян, сюжет гри.

Як підтримати GSC Game World?

Найпростіший спосіб підтримати GSC Game World — долучитися до загального флешмобу й передзамовити S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Зробити це можна за посиланням в Steam, Xbox або Epic Games Store

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук