«Паріматч Україна» скоротила 80% команди. Раніше стало відомо про звільнення в GR8 Tech

Гемблінгова компанія «Паріматч Україна», яка 10 березня потрапила під санкції РНБО, провела масштабні скорочення. Звільнили 750 людей з GR8 Tech, і приблизно 350 – з команди «Паріматч Україна». Про це AIN.UA стало відомо з власних джерел.

  • Компанія ТОВ «Паріматч» ще 12 березня повідомила, що через накладені санкції РНБО змушена розірвати контракти з контрагентами/партнерами, а також звільнити своїх співробітників. Тоді мова йшла саме про співробітників компанії «Паріматч Україна». Компанія GR8 Tech (раніше – Parimatch Tech), яка займалась розробкою технологічних рішень, не планувала звільнень. Саме у GR8 працювала левова частка колективу – більше 1500 людей (не всі в Україні).
  • Однак вже 31 березня стало відомо, що 50% команди GR8 Tech все-таки потрапили під скорочення. Загалом це 750 людей. Мова про цілий ряд відділів: маркетинг, івенти, GR-відділ, партнерка та інші. Компанію залишить і частина девелоперів, особливо — в першу senior-спеціалісти, на яких йде значна частка фонду оплати праці.
  • Офіційно звільнення проходять сьогодні, 3 квітня – про них співробітникам вже офіційно повідомило найвище керівництво компанії. І, як передає AIN.UA анонімне джерело, знайоме з ситуацією, звільнили також 80% команди «Паріматч Україна» – це близько 350 людей.

Нагадаємо, 10 березня 2023 року президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення Ради нацбезпеки і оборони про санкції проти сотні підприємців та трьох сотень компаній. Переважна більшість у документах — це російський бізнес та особи. Але є й українські компанії. Зокрема, у санкційному списку виявився найбільший місцевий оператор Parimatch. Окремо під санкції потрапила компанія Pokermatch, яка теж входить в групу компаній Parimatch принаймні з 2021 року. Санкції вводяться на 50 років. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук