Projector запустив чат-бот, який допомагає визначитися з професією в IT

Читати на RU

Онлайн-інститут Projector Creative & Tech Institute створив чат-бот на основі технологій OpenAI (тобто, ChatGPT). За допомогою бота користувачі зможуть більше дізнатися про сучасні професії та обрати спеціальності для себе (йдеться про креативну та IT-індустрію). Про це AIN.UA повідомили у пресслужбі інституту.

  • З ботом можна поспілкуватися на окремій сторінці. Для цього потрібно буде вказати свою пошту та погодитися на обробку персональних даних. Далі він задасть користувачеві кілька профорієнтаційних питань.
  • чат-бот від Projector передбачає 50% відкритих запитань та складається з двох частин: власне опитування та ознайомлення із специфікою запропонованої професії. Чим розлогішими й детальнішими будуть відповіді, тим точнішою стане пропозиція чатбота.
  • Він формує пропозиції серед професій у креативних та IT-індустріях, зокрема, описуючи такі сфери, як розробка, продуктовий та проектний менеджмент, дизайн інтерфейсів, анімація, SEO, PPC, аналітика, креативний копірайтинг та інші.

«Ми запускаємо наш перший продукт на основі AI і його основна ціль — спробувати заметчити технології з карʼєрним розвитком. Профорієнтація, на нашу думку, це перший крок на такому шляху. Тож і перша версія такого продукту фанова й нескладна: всього 12 запитань, які максимально наближені до життя й знайомих ситуацій — аби рефлексування не було абстрактним. У результаті користувачі зможуть отримати натхнення на нові ідеї та можливості для власного карʼєрного розвитку», говорить Анна Черниш, Head of Product у Projector.

  • Бот розрахований на старшокласників та студентів перших курсів університетів, а також світчерів, які вирішили змінити професію, але ще не певні щодо свого вибору.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук