Біллу Гейтсу закидають роман з російською бриджисткою. Його шантажував Джеффрі Епштейн

Читати на RU

Фінансист Джеффрі Епштейн, якого звинувачували в торгівлі людьми з метою їхньої сексуальної експлуатації, намагався шантажувати засновника Microsoft Білла Гейтса. Як повідомляє The Wall Street Journal, об’єктом шантажу став роман Білла Гейтса російською бриджисткою Мілою Антоновою.

  • Співзасновник Microsoft познайомився з жінкою приблизно у 2010 році, коли їй було 20. Епштейн познайомився з нею у 2013 році та пізніше заплатив за її відвідування школи програмування. У 2017 році Епштейн надіслав Гейтсу електронний лист із проханням відшкодувати йому вартість курсу.
  • Лист від Епштейна надійшов після того, як засуджений за сексуальні злочини не зміг переконати Гейтса взяти участь у багатомільярдному благодійному фонді, який Епштейн намагався створити разом з JPMorgan.
  • На думку людей, які переглядали листа, це повідомлення мало натякнути, що Епштейн знає про роман Гейтса, який в той момент ще був одружений, і Антонової. Ймовірно, про зв’язок Гейтса з Антоновою фінансист вирішив згадати, щоб змусити засновника Microsoft вкласти кошти в благодійний фонд.
  • 67-річний Гейтс, радник з технологій Microsoft і один з її найбільших акціонерів, сказав, що зустрічався з Епштейном кілька разів лише для того, щоб обговорити благодійність, про що він шкодує і називає помилкою.
  • Міла Антонова, російська гравка в бридж, відмовилася коментувати Гейтса і сказала, що не знала, ким був Епштейн, коли вони зустрілися. «Я поняття не мала, що він був злочинцем або мав якісь приховані мотиви», — сказала вона про Епштейна.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук