Українська Task Force увійшла в топ-25 перекладацьких компаній Східної Європи

Читати на RU

Українська перекладацька компанія Task Force потрапила до топ-25 перекладацьких компаній у Східній Європі за результатами рейтингу аналітичного центру CSA. Про це AIN.UA повідомили у компанії.

  • Це 19-те щорічне дослідження ринку аутсорсингових лінгвістичних послуг і технологій. Його результати основані на опитуванні галузевих провайдерів перекладацьких послуг.
  • У рейтингу представлені 100 найбільших лінгвістичних компаній світу, а також найбільші компанії у кожному з семи глобальних регіонів, включаючи Східну Європу. Українська Task Force потрапила на 25-те місце рейтингу цього регіону.
  • Task Force працює на ринку України уже 12 років. У 2022 році компанія відкрила офіс у Варшаві. Вона надає послуги письмового перекладу в 100+ мовних парах, усний переклад і супутні послуги, включаючи комп’ютерну верстку (DTP), оптичне розпізнавання тексту (OCR), створення субтитрів і озвучування, послуги нотаріального засвідчення перекладів, легалізації та інше. Використовує інструменти штучного інтелекту.
  • За прогнозами CSA, ринок перекладацьких послуг в світі зросте до $55,1 млрд за результатами 2023 року. В минулому році ринок складав $52 млрд доларів. Для прикладу, у 2012 році — 33,05 млрд. CSA проводить дослідження, зосереджені виключно на світових ринках контенту та мовних послуг з 2002 року.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук