Threads — конкурент Twitter від Meta. Вже можна завантажити

Читати на RU

Компанія Meta, як і було анонсовано раніше, зробила доступним для завантаження свій новий сервіс — Threads. Це аналог Twitter, який стане прямим конкурентом сервісу.

  • Threads побудований на основі Instagram, тому для авторизації можна вибрати опцію повного копіювання свого Instagram-профайлу, у такому випадку матимете ідентичний профіль (дуже зручно).
  • По суті користувач отримує ту ж звичну стрічку, з можливістю публікувати пости з текстом до 500 символів, відео до 5 хвилин, картинками та зовнішніми посиланнями.
  • Сервіс запущений у 100 країнах, але не працюватиме спочатку у Європі через регуляторні обмеження.
  • Вже доступні версії на iOS та Android. Завантажити можна за цим посиланням.

За словами Марка Цукерберга, всього за дві години сервіс завантажили 2 млн разів. Сам Марк про це написав, звіcно ж, у своїй стрічці Threads.

Такій активності посприяло кілька факторів. По-перше, про майбутню новинку багато писали останні кілька тижнів. По-друге, новий продукт від великої компанії + тісна інтеграція з гігантом Instagram. Також у Meta посприяли тому, щоб на старті відомі блогери, зірки та інфлуенсери вже мали профілі в Threads. Зрештою, втома від обмежень в Twitter сприяє тому, що чимало конкурентів сервісу останні кілька днів активно зростають, додаючи сотні тисяч нових користувачів щотижня.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук