Браузер Arc вийшов у відкритий доступ (але поки лише для Mac)

Читати на RU

Після понад року закритого тестування, коли доступ можна було отримати лише за запрошенням, браузер Arc від The ​​Browser Company тепер доступний для всіх. Як повідомляє TechCrunch, наразі Arc доступний лише для користувачів Mac, але компанія планує запустити версію для Windows пізніше цього року. 

Що таке браузер Arc?

Компанія Browser використовує Chromium як базову архітектуру для браузера Arc, що дозволяє користувачам легко переносити збережені закладки, логіни та розширення.

Однак нові користувачі потенційно можуть зіткнутися з крутою кривою навчання, оскільки він має інший спосіб обробки вкладок — вони більше схожі на програми. Якщо ви звикнете працювати в браузері за допомогою комбінацій клавіш, життя з Arc стане легшим. 

У Arc ви можете створювати різні «Простори», наприклад «Робота», «Розваги», «Відпустка» та «Нотатки», щоб зберігати різні вкладки, пов’язані з ними, щоб мати до них швидкий доступ.

Ви можете закріпити шість вкладок (сайтів), які є спільними для груп, а також вкладки всередині груп. Крім того, новий браузер також має вбудовані інструменти для створення нотаток і дошки, де можна записувати свої ідеї.

Що нового представили в Arc перед релізом?

Попри те, що Arc розроблений як настільний браузер, у березні The ​​Browser Company випустила додаток для iPhone, який допомагає зберігати вкладки в під час перегляду на мобільному пристрої, щоб ви могли отримати до них доступ пізніше.

Компанія також випустила кумедну функцію під назвою Boosts, яка дозволяє змінювати тему та макет сайту, включаючи видалення деяких розділів і кнопок, без будь-яких навичок програмування. та складнощів.

Протягом останніх кількох тижнів Arc також представив панель інструментів, розташовану у верхній частині вікна веб-переглядача, що полегшує доступ до рядка URL-адреси та налаштувань сайту. (До цього користувачам потрібно було переходити на бічну панель, щоб отримати доступ до цих функцій).

Як почати користуватися новим браузером?

Браузер від The ​​Browser Company тепер доступний для всіх. Цим оголошенням компанія збільшує номер версії браузера до 1.0. Компанія також представила оновлений сайт для реклами публічного запуску.

Завантажити його можна через офіційний портал розробників за посиланням. Всі подальші дії будуть досить тривіальними: синхронізація, перенесення ваших даних та безпосередній початок роботи.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук