Як безкоштовно покращити англійську за 11 хвилин на день

У сучасному світі володіння англійською мовою є необхідною навичкою, що впливає і на якість життя, і на рівень добробуту. Щоденна практика є ключем до успіху, а мотивація — гарантією результату.

Але що робити, якщо часу чи мотивації не вистачає? Тоді вам знадобиться невеличка підтримка. Для початку, потрібно сформувати звичку займатись потрошку, але кожного дня. Тут у пригоді стане безкоштовний всеукраїнський онлайн-марафон з вивчення англійської #DailyEnglish від Englishdom. Рівень володіння мовою учасників не має значення, тут знайдуться цікаві завдання для будь-якого рівня.

Марафон #DailyEnglish — це щоденні завдання у форматі веселої гри, розроблені методистами Englishdom. Він допоможе учасникам набути звичку регулярно займатися англійською, покращити словниковий запас, вимову та сприйняття мови на слух.

Марафон складається з трьох етапів (Vocabularly, Pronunciation, Listening), тривалістю 10 днів кожен. Долучитись до марафону просто – потрібно лише мати Telegram на будь-якому девайсі та присвячувати 11 хвилин на день вивченню мови. Більше інформації — за посиланням.

Сумлінних учасників чекають бонуси та приємні сюрпризи від Englishdom.

Скористайтесь унікальною можливістю підтягнути англійську і сформувати звичку щодня робити маленький крок до здійснення мрії. Інвестуйте кілька хвилин на день у вивчення мови, і результат не змусить себе довго чекати.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук