Skogur про грандіозні відкриття літа 2023

Якщо ви цікавитесь туристичною нерухомістю в Карпатах чи любите якісний відпочинок в горах, то вже неодноразово чули про гірське містечко Skogur. Лише 2 роки тому там відпочивали перші гості, а вже зараз Skogur відкриває 2 чергу котеджів, будує третю, апарт-готель та дивує розбудовою інфраструктури. 

Розповідаємо про грандіозні відкриття літа у містечку та чому варто внести Skogur до свого must visit у 2023 році. 

Карпати це не лише неймовірної краси природа, атмосфера свободи та невагомості, а й смачна кухня та гостинні люди. І тепер спробувати Карпати на смак можна й у Skogur, проте будьте готові до вибуху ваших смакових рецепторів, адже ми дізнались декілька позицій з меню і впевнені, що на смак – це дійсно фурор. 

Шеф-кухар Сергій поділився декількома стравами, які подають у новому ресторані The Gust 925: фермерська качка з ферментованою сливою, судак з лисичками та раковими шийками, рієт зі скумбрії з цибулевим мармеладом, салат з пряною руколою та білими грибами. Також в ресторані є сніданки, сезонне меню, дитяче меню, вишукані десерти, широка алкогольна та коктейльна карта і корпоративні пропозиції для приватних заходів. Головна концепція ресторану – «український ф’южн», де поєднуються українські страви з сучасною європейською кухнею.

Ще однією особливістю ресторану є панорамний відкритий басейн та тераса на даху з лаунж-зоною, з яких відкривається краєвид одразу на 5 гірських вершин: Говерлу, Петрос, дві Близниці та Стіг. Така оглядовість та функціональність дозволяють проводити по-справжньому ексклюзивні події закритого типу, які запам’ятаються кожному гостю.

А для поціновувачів релаксу, оздоровлення та відновлення, команда Skogur будує банно-оздоровчий комплекс ROSA. 

Він розташований серед столітнього лісу таким чином, щоб гості під час процедур могли насолоджуватися величчю природи в оточені прадавніх смерек. 

Основна мета комплексу – дати гостям можливість відновитись, оздоровитись та відчути справжню магію гірського відпочинку. Банні церемонії за авторською методикою, ванни Марцинішина, сінна і соляна кімнати для релаксації, SPA-масажні та детокс процедури для очищення та оздоровлення організму, сучасний хамам, джакузі-басейн з гідромасажем, інфрачервона сауна, грязьові ванни – все буде доступне для гостей Skogur найближчим часом. 

ROSA – це не просто класичне SPA, яке часто можна зустріти в Карпатах, це унікальне місце спокою і безтурботності, як основа філософії гірського містечка Skogur. Слідкуйте за датою відкриття, яку буде анонсовано на інстаграм-сторінці skogur.ua.

Для тих, хто лише знайомиться зі Skogur: це панорамне гірське містечко в селі Яблуниця, де гості можуть забронювати один з авторських котеджів та по-справжньому відпочити. В кожному будинку є простора тераса з краєвидом на Говерлу, Петрос або смерековий ліс, власна зона BBQ та повністю оснащена кухня. В котеджах Skogur комфортно можуть відпочивати компанії від 2 до 8 осіб. Також містечко pets-friendly, тому своїх маленьких друзів можете брати з собою.

На території містечка є спортивний майданчик, басейн, дитячі ігрові зони, закритий від всіх простір для заняття йогою, відпочинкові зони з вогнищем, прогулянкові маршрути, затишна тераса, де можна випити кави та перекусити, ставок з фореллю, екокрамничка і звісно необмежений простір прогулянок в лісі та горами за спеціальними маршрутами від професійних гідів. 

У Skogur відпочивають багато сімей із дітьми, тому на початку літа був запущений кемп, де з дітками декілька годин на день займаються наші аніматори, проводяться творчі майстер-класи, походи в ліс, перегляди фільмів.

Якщо ви хочете поїхати в гори та відчути сервіс нового рівня – Skogur ідеальний варіант для цього. Як ми писали вище – це ваш must visit у 2023 році. Бронювання котеджів можливе за телефоном 096 154 28 66 або на сайті містечка

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук