Microsoft надіслала всім бізнес-клієнтам у росії повідомлення про припинення підписок

Читати на RU

Компанія Microsoft, яка офіційно пішла з російського ринку ще на початку весни 2022 року, почала надсилати бізнес-клієнтам у росії повідомлення про зупинку продовження корпоративних підписок. Як повідомляють російські ЗМІ, кінцевою датою продовження ліцензій стало 30 вересня.

Лист підтримки Microsoft. Джерело: росіяни
  • Після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну, в березні 2022 року Microsoft повідомила, що призупиняє всі нові продажі продуктів і послуг в росії. Крім того, в компанії зазначили, що співпрацюють з урядами США та ЄС, щоб зупинити роботу інших аспектів їх бізнесу, через санкції. 
  • Проте в тому ж місяці Microsoft пояснила свою позицію: виявилось, що техногігант продовжить співпрацювати з російськими компаніями, які не потрапили під санкції, включаючи медичні та освітні заклади.
  • Тепер, на 533 день повномасштабної війни, Microsoft вирішила продовжити поступовий вихід з ринку країни-агресора. Як повідомляють російські ЗМІ, Microsoft надіслала всім бізнес-клієнтам в росії повідомлення про те, що компанія перестане продовжувати підписку корпоративним клієнтам.
  • В мережі вже опублікували лист технічної підтримки Microsoft Online Services, згідно з яким після 30 вересня компанія перестане продовжувати ліцензії російським корпоративним клієнтам. Також в листі уточнюється, що будь-які активні підписки діятимуть лише до кінця відповідного періоду.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук