AIN.UA та фонд Group 35 збирають 608 800 грн на відеостіну для десантно-штурмових військ. Як долучитись

1
Читати на RU

Спільно з фондом Group 35 команда AIN.UA збирає на мобільний діджитал-штаб для бригади ДШВ, який допоможе військовим краще бачити ворога і ефективніше вести бойові дії.

Навіщо потрібен цей діджитал-штаб?

Простими словами — це система з відеостіною, яка показує поле бою в реальному часі. Ось як це працює: роботизована аеророзвідка передає стріми з передової, їх може бути одразу декілька з різних напрямків. Командири реагують та планують операції ефективніше, оскільки мають доступ до великого обʼєму інформації в одному місці. Таке планування впливає на величезну кількість (до 5000) людей. А отже допомагає зберегти життя нашим військовим і збільшити втрати ворога.

Діджитал-штаб розробив фонд технологічної допомоги Силам Оборони Group 35. Цю технологію вже використовують для планування операцій. Ось що кажуть військові, які отримали таку систему:

До попереднього збору долучився і бізнес, зокрема Netpeak Group з донатом 400 000 грн.

Ми хотіли подякувати ДШВ за ту роботу, яку вони проводять. Проект активістів Group 35 нам здався дуже важливим. Ми вдячні командам за те, що реалізували систему моніторингу, яка збільшить ефективність наших захисників від екзистенційної загрози

Артем Бородатюк, СЕО Netpeak Group.

Наразі діджитал-штаб необхідний військовим з іншої бригади ДШВ.

Для його створення нам потрібно зібрати 608 800 гривень. Ви вже задонатили 327 808 грн, залишилося зібрати 280 992 грн.

Ось тут перелік активностей, у яких можна взяти участь, аби допомогти зібрати необхідну суму:

До 32 річниці відновлення Незалежності України редакція AIN.UA склала перелік з 32 українських бізнесів, щоб ви обрали ваш улюблений бренд. Голосували гривнями, а всі зібрані кошти пішли на підтримку збору. Протягом днів голосування наші читачі переказали 167 143 грн. Читайте про результати голосування та бізнес-переможця, який отримає відзнаку від редакції AIN.UA «Наші 32».

  • Розіграш б/в PlayStation 4 Slim

9 вересня серед усіх донатів від 200 грн ми розіграли б/в PlayStation 4 Slim. Її для підтримки збору нам подарував читач.

  • Щотижневі короткі розіграші у співпраці з дружніми брендами

Механіка така ж сама: кожні 200 грн – одне місце в розіграші.

  1. 18 серпня ми розіграли футболку від TM byMe з «Кобзарем».
  2. 25 серпня визначили переможця, який отримав свічку із символічним ароматом українського міста чи регіону від бренду rekava.
  3. 1 вересня розіграли подарунок від онлайн-школи Englishdom.
  4. Визначили 4 щасливчиків, які виграли свічки ручної роботи від команди AIN.Business.
  5. 8 вересня розіграли кольє Your Heart від бренду «Цаца Пецкі».
  • Лекції

5 вересня у Squat 17b наш головний редактор Ілля Кабачинський прочитав лекцію для бізнесів і піарників «Як пітчити новини в медіа, щоб про вас написали». На лекції вдалося зібрати 50 750 гривень.

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук