Вийшла біографія Ілона Маска від Уолтера Айзексона: 688 сторінок про все

Читати на RU

Довгоочікувана біографія авторства Уолтера Айзексона про Ілона Маска тепер доступна для замовлення. Як пише Morning Brew — це 688 сторінок, які максимально розлого розповідають про життя та бізнес Ілона Маска. Зокрема: 

  • Айзексон багато пише про сімʼю Маска. Його тата називає «головним демоном» підприємця, який був абʼюзером, емоційним та фізичним. Він же є і його мотиватором. У самого Маска зараз 11 дітей, з останньою дружиною — троє, імʼя наймолодшого — Techno Mechanicus. 
  • Саме з біографії Айзексона стало відомо, що під час однією з операцій України проти рф на Чорному морі Маск відключив термінали Starlink і операція провалилась. Таким чином Маск хотів уникнути ядерної війни. 
  • Детально описується історія того, як і чому Маск купив Twitter, тепер X. Зокрема, він давно хотів створити сервіс, який би став справжнім Super App — це стало одним з мотиваторів. 
  • Звісно ж, багато написано про Tesla та SpaceX. Зокрема, Маск щиро вірить, що саме його компанія Tesla найбільше сприяє боротьбі зі змінами клімату. 

Айзексон писав цю біографію два роки. Він ходив на зустрічі, які відвідував Маск, говорив з ним годинами, брав десятки інтервʼю у колег, родичів, знайомих, інших підприємців. Айзексон відомий також як автор великої біографії про засновника Apple Стіва Джобса, він вважається одним з найкращих авторів, що готує історії підприємців. Саме тому книга обіцяє бути цікавою. 

Української версії книги поки немає.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук