Megogo напряму підписав угоду з Warner Bros. Discovery, показуватиме серіали HBO

Читати на RU

Український онлайн-кінотеатр Megogo підписав багаторічну ліцензійну угоду з Warner Bros. Discovery на показ серіалів HBO та MAX. Про це AIN.UA повідомили в компанії.

Зображення Megogo
  • За умовами угоди, кінотеатр зможе показувати усі нові релізи HBO та MAX, а також серіали, які вже були на платформі раніше, таких як «Дім дракона», «Ейфорія», «І просто так» та «Білий лотос».
  • Угода також надає MEGOGO доступ до повної бібліотеки HBO, включно з ексклюзивними правами в Україні на такі популярні серіали, як «Гра престолів», «Клан Сопрано», «Дроти» та «Чорнобиль».
  • Медіасервіс також інвестує в переклад та озвучку тих серіалів HBO, які поки що не виходили українською. Локалізацією займається власна студія озвучення Megogo Voice, а також «Так Треба Продакшн», «Еники-Беники», Sunnysiders.

Чому це важливо: Раніше весь контент HBO легально був доступний в Україні лише через угоди з російською «Амедіатекою». Канал HBO та його стрімінговий сервіс HBO Max в Україні не працюють. Тому раніше контент HBO в нашій країні онлайн-кінотеатри транслювали по ліцензії.

У росії права на контент HBO належать російській «Амедіатека», через неї фільми та серіали раніше отримували українські дистриб’ютори. Іншого варіанту не було: HBO передавав права на весь регіон одразу, які й отримала російська компанія. Через це, наприклад, «Дім дракона» виходив у нас із російською озвучкою. Зараз українська компанія уклала угоду напряму із власником прав на контент.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук