Естонська Nortal купує британську Questers. Її інтегрують в pwrteams з офісами в Україні

Читати на RU

Міжнародна технологічна компанія Nortal зі штаб-квартирою в Таллінні оголосила про купівлю Questers — компанії з децентралізованої розробки ПО. Продавець — британська TPXimpact. Сума угоди не розголошується, але відомо, що після закриття Nortal об’єднає Questers із своєю дочірньою компанією pwrteams, яка має офіси розробки в Україні.

  • Заснована в 2007 році компанія Questers спеціалізується на проектуванні, створенні та управлінні ІТ-командами для клієнтів із різних галузей. Більшість клієнтів Questers знаходяться у Великій Британії, а також у США, Німеччині, Бельгії, Норвегії та Швейцарії.
  • Сама Questers базується в Великій Британії з офісами в Болгарії, Сербії та Румунії.
  • Мета угоди – зміцнити позиції Nortal на ринку США та Великобританії, а також посилити свій поточний бізнес зі створення міжнародних ІТ- та інжинирінгових команд для клієнтів з усього світу.

«Придбання Questers посилить наш бізнес pwrteams, що фокусується на побудові спеціалізованих міжнародних команд для наших клієнтів», — прокоментував Пріт Аламе (Priit Alamäe), генеральний директор та засновник Nortal.

  • В Questers працює більше 300 людей, вони приєднаються до 350 співробітників pwrteams, які переважно працюють в Україні та Польщі. Також є представники в Сербії, Литві, Естонії та Мексиці.
  • Аутсорсингова компанія pwrteams була створена в 2022 році після придбання Nortal ІТ-компанії Skelia з офісами в Україні (Київ, Львів) та Польщі (Краків). pwrteams працює з клієнтами в Європі та США, такими як TUI та Thomas Cook Group. Сервісні центри компанії розташовані в Україні, Польщі, Сербії, Литві, Естонії, Мексиці, а з придбанням Questers тепер і в Болгарії.
  • Nortal стала відомою завдяки проекту цифрової трансформації уряду Естонії («e-Estonia»). Нещодавно компанія оголосила про створення центру з надання послуг у Гвадалахарі (Мексика), щоб бути ближче до клієнтів із Північної Америки. Крім того, із призначення Томаса Хедлі (Thomas Hedley) на посаду виконавчого директора з метою розширення глобальних можливостей компанії у Великобританії, компанія вийшла на британський ринок із пропозиціями як для державного, так і приватного сектору.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук