monobank купив сервіс бронювання столиків TakeUsEat

Читати на RU

Український mobile-only-банк monobank придбав стартап TakeUsEat. Він стане частиною екосистеми expirenza by mono, яка надає ресторанам QR-код на меню, оплату, чайові, відгуки та оцінки. Суму угоди не розголошують.

  • TakeUsEat — це сервіс для бронювання столиків в закладах. Його заснували Олександр Леськів, Наталя Шкаровська, Серафима Лопухіна та Ольга Кірдяєва у 2020 як студентське хобі.
  • TakeUsEat увіллється в екосистему expirenza by mono, яку банк розвиває вже два роки. Завдяки цьому, на додачу до універсальних QR, гості отримають також бронювання столиків, а ресторани — більше корисної аналітики.
  • Команда складається з трьох людей, вони фаундери та розробники. Всі троє залишаються в TakeUsEat після поглинання і вже доєдналися до команди expirenza by mono.
  • Наразі заклади в 5 містах України вже користуються TakeUsEat. Це Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів. Серед клієнтів: Shalom, «Селям» від Алекса Купера, Mirali, «Улюблений Дядя» та інші відомі заклади.
  • Як розповів редактору AIN.UA співзасновник monobank Олег Гороховський, на момент угоди було підключено 28 закладів, в планах – масштабувати сервіс на тисячу клієнтів expirenza by mono.

«Основний функціонал для закладів ми пропонуємо у пакеті за 1250 грн/міс. Ми бачимо монетизацію значно ширше, об’єднуючи функціонал сервісу бронювання з сервісами expirenza by mono: оплата рахунку по QR-коду, чайові, аналітика по гостям та інше», – розповів Гороховський.

  • Нагадаємо, monobank купив стартап Олександра Гудкова Expirenza у 2021 році. Відтоді понад 1100 закладів підключили expirenza by mono. Про те, для чого банку знадобився сервіс зворотного звʼязку для ресторанів, в коментарі AIN.UA розповіли Гудков та співзасновник monobank Михайло Рогальський.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук