Дочірня IT-компанія Vodafone вже має 190 спеціалістів і планує збільшити штат

Читати на RU

У 2019 році Vodafone заснував дочірню IT SmartFlex, яка мала бути зосереджена на розробці програмного забезпечення та IT-рішень для материнської компанії.

Тепер CEO Vodafone Україна Ольга Устинова в інтерв’ю Forbes розповіла, що зараз IT SmartFlex має 190 спеціалістів і планує збільшити штат і виторг цього року.

В IT SmartFlex планують збільшити штат до 220 спеціалістів

Відповідаючи на питання, як розвивається дочірня компанія IT SmartFlex (особливо на фоні не найкращого для українського сервісного ІТ-бізнесу року), Устинова зазначила, що в компанії все добре.

«З IT SmartFlex все добре. Ми із самого початку розуміли, для чого відкриваємо цю компанію, адже ІТ і телеком зараз дуже звʼязані. Ми виводимо на ринок багато цифрових продуктів. Маємо власний додаток самообслуговування. IT SmartFlex зробив багато продуктів для Big Data підрозділу, інструменти для HR KPI», — розповіла CEO «Vodafone Україна».

За її словами, компанія займається інтеграцією основного додатка Vodafone з «Дією» та monobank, та планує виводити ще кілька технологічних продуктів. Крім того, цього року в Vodafone планують розширення штату та збільшення виторгу IT SmartFlex.

«Очікуємо, що у 2023 році виторг цієї компанії зросте на 30%. Зараз там 190 співробітників, на кінець року буде 220. Ми вступили до «Дія.City». Є перші гіг-контракти, придивляємося, як працює цей формат. Задоволені, що є прозоре, просте, ефективне оподаткування. Це надає можливість створювати нові продукти, розвиватися і надалі вкладати в цей напрямок», — додала Устинова.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук