Sony оновила PlayStation 5, випустивши Slim-версію зі знімним дисководом

Читати на RU

Sony офіційно представила оновлену тонку PlayStation 5, яка отримала знімний дисковод. Як повідомили в компанії, загальний об’єм нової PS5 (яку компанія чомусь не назвала slim, як це було з PS4) зменшився більш ніж на 30%, а вага — на 18% і 24% порівняно з попередніми моделями PS5.

  • Об’єм нової PS5 зменшився більш ніж на 30%, а вага — на 18% і 24% порівняно з попередніми моделями (з дисководом і без дисководу відповідно). 
  • Покупці PS5 Digital Edition зможуть пізніше докупити та додати дисковод Ultra HD Blu-ray для PS5, оскільки він також продаватиметься окремо за $79,99. Крім того, тепер на консолі є чотири окремі зовнішні декоративні панелі, причому верхня частина має глянцевий вигляд, а нижня залишається матовою.
  • Нова модель PS5 буде доступна з листопада цього року в США в окремих місцевих роздрібних магазинах і в офіційному магазині компанії. У наступні місяці нова консоль продовжить розповсюджуватися по всьому світу. Після того, як запаси поточної моделі PS5 будуть розпродані, нова PS5 стане єдиною доступною моделлю. 
  • Різноманітні кольори бокових панелей для нової моделі будуть доступні на початку 2024 року, та включатимуть повністю матовий чорний та кольори колекції Deep Earth у червоному вулканічному, синьому кобальтовому та срібному кольорах. Ціни на панелі для консолей PS5 починаються від $54,99.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук