5 онлайн-курсів від Google для професійного розвитку та підприємництва

Читати на RU

Google запустив рекламну кампанію, щоб надихнути українців вчитися і розвивати свої професійні навички завдяки онлайн-курсам на хабі «Google Знання» у розділі «Робота». В кампанії зроблено фокус на найпопулярніших ресурсах, які допоможуть українцям здобути нові навички та розширити свої горизонти.

Топ-5 курсів від Google

  • Курс «Основи AI». Це оновлений навчальний курс від Google та партнерів про застосування штучного інтелекту (AI) для роботи та бізнесу. 3 години контенту у форматі 5-ти хвилинних відео допоможуть розібратися з AI тим, хто щось чув про штучний інтелект, але ще його не використовував.
  • Програма з сертифікації Google Cloud «Розвивайте кар’єру з Google Cloud: AI, ML & Data». Під час навчання ви маєте можливість отримати безкоштовний ваучер на проходження сертифікаційного іспиту Google Cloud. За результатами дослідження майже 90% людей, що склали сертифікаційний іспит Google Cloud, почувають себе більш впевненими у роботі з хмарними технологіями. Четвертий потік триватиме з 18 вересня до 1 листопада 2023 року.
  • Курс «Виведіть свій бізнес на міжнародний ринок». Отримуйте практичні навички й поради експертів із виходу на нові ринки. Дізнайтеся як: розширити свій бізнес у міжнародному просторі; стати більш прибутковими та стійкими на новому ринку; використати цифрові інструменти з виходу на нові ринки; застосувати digital-рекламу для пошуку нових клієнтів.
  • Курс «Startup Academy». Безкоштовний онлайн-курс «Startup Academy» від Google – це можливість навчитися розвивати стартап та дізнатися, як вивести свій бізнес на ринок й залучати інвестиції. Програма відбулася наживо восени 2022 року, але записи всіх тренінгів доступні за посиланнями вище.
  • Курс з кібербезпеки для малого та середнього бізнесу «Підвищте онлайн-безпеку свого бізнесу». Безпека в Інтернеті є важливою складовою для будь-якого бізнесу. Курс знайомить з основами онлайн-безпеки, щоб ви могли краще зрозуміти, як це стосується вашої компанії, співробітників, користувачів і клієнтів.

Також компанія пропонує до уваги каталог курсів «Нові цифрові можливості з Google». Тут є курси як для розвитку карʼєри, так і для підприємців. Серед навчальних матеріалів – курси з маркетингу, аналітики, просування, ШІ, онлайн-продажів та виходу на глобальний ринок.

Всі корисні інструменти та посилання Google зібрала на єдиному лендингу.

Курси і тренінги доступні безкоштовно у форматі онлайн, що дозволяє навчатися у зручний для себе час і в індивідуальному темпі. Реєстрація доступна за посиланнями до кожного курсу.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук