Серіал від Amazon по культовій грі Fallout вийде у квітні 2024 року

Читати на RU

Перший комерційний серіал по світу культової гри Fallout вийде 12 квітня 2024 року. Про це оголосили офіційні Twitter-акаунти Amazon Prime та Xbox.

  • Тизер, стилізований під інтерфейс «Піп-боя» – внутрішньоігрового мінікомп’ютера, який допомагає гравцеві орієнтуватися у світі, – не повідомляє жодної інформації, крім власне дати релізу: 12 квітня 2024 року.
  • Це не буде першою спробою екранізації культової гри: уже виходили адаптації по світу WoW, Prince of Persia, Assassin’s Creed та інших. Геймери зазвичай ставляться до такого недовірливо, адже у спробі зробити масовий продукт, зрозумілий всім, творці часом нехтують важливими деталями, персонажами та ідеями. Хоча останній такий експеримент, серіальна адаптація The Last of Us, вийшов вдалим, його рейтинг на Rotten Tomatoes станом на зараз складає 96%.
  • Про серіал за світом після ядерного постапокаліпсису по культовій грі Fallout, який має вийти на Amazon Prime, відомо мало. І щодо цього релізу в геймерській спільноті — теж змішані відчуття.
  • З одного боку, улюблена гра нарешті може отримати гідну екранну адаптацію. Перша гра серії вийшла понад 20 років тому, але чинний власник бренду, Bethesda, досі випускає нові версії, продає мерч, а сам проєкт має велику фанбазу, тож реліз викликає цікавість. З іншого боку, попередня спроба Amazon випустити адаптацію популярного серед гіків світу Володаря перснів — «Персні влади» — була провальною.
  • За даними Gamespot, серіал не буде адаптацією ігор, а оригінальною історією, що відбувається у сетингу Fallout. Над ним працюють творці серіалу «Світ Дикого Заходу» Джонатан Нолан і Ліза Джой.
  • Дату анонсу обрали невипадково: 23 жовтня — це Fallout Day, щорічне святкування усього, що пов’язано із грою, а також знижок.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук