У monobank перший за шість років редизайн — як виглядатиме застосунок

Читати на RU

У застосунку monobank скоро з’явиться новий дизайн, повідомив співзасновник необанку Олег Гороховський у своєму Telegram-каналі. Це стане першим редизайном продукту за шість років.

  • Відео із новим виглядом застосунку опублікував сам Гороховський у своєму Telegram-каналі. Ось як виглядатиме головний інтерфейс після оновлення:
  • monobank редизайн
« class=
  • Дизайн матиме темнішу палітру, а зображення карток буде у 3D.
  • Головною особливістю нового дизайну є те, що перемикатися між картами можна буде свайпом, а не через окреме меню.
  • Однак, рішення змінити дизайн викликало критику з боку деяких користувачів, яким новий вигляд не дуже припав до душі. Гороховському навіть довелось коментувати ситуацію:

«Я юзаю вже 2 місяці. На другий тиждень звик. На третій навіть почало подобатися. Застосунок має розвиватися. Він не може завжди бути старим»,

— пише Гороховський.

Чому змінюють дизайн?

Для розробки дизайну monobank не користувався послугами підрядника — протягом чотирьох місяців його розробляла внутрішня команда. На це вже пішло 1560 годин роботи розробників та 1120 годин роботи команди дизайну, сказав Гороховський у коментарі Forbes.

За шість років існування необанк обріс великою кількістю функцій, а старий дизайн обмежував можливість додавати нові сервіси й залишати застосунок простим. За словами Михайла Рогальського, CMO та співзасновника monobank, «у нинішній архітектурі достатньо складно розвивати нові продукти», саме тому компанія вирішила зробити редизайн.

В коментарі журналістам Рогальський також повідомив, що оновлений інтерфейс запуститься в бета-версії через два-три тижні. Водночас Гороховський додав, що клієнти «довгий час» матимуть змогу обирати, яким інтерфейсом користуватись.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук