Microsoft випустила «потворний» різдвяний светр – цьогоріч надихалися Windows XP

Корпорація Microsoft представила свій традиційний Ugly Sweater, на якому цьогоріч зображені одні з відоміших шпалер — фоновий малюнок для операційної системи Windows XP. Про це розповіли у блозі компанії.

Культове зображення під назвою Bliss є справжньою фотографією зеленого пагорба та блакитного неба з білими хмарами в окрузі Сонома, штат Каліфорнія.

Светр буде доступний в обмеженій кількості від розміру S до 3XL і коштуватиме $69,99 у магазині Xbox Gear Shop від Microsoft.

Частина вилучених коштів піде до некомерційної благодійної організації The Nature Conservancy, яка зосереджена на охороні природи, біорізноманітті та пошуку рішень для кліматичних криз.

Microsoft не вперше випускає так званий потворний светр до різдвяно-новорічних свят. Минулого року на Ugly Sweater була зображена скріпка-асистент Clippy з Microsoft Office. До цього светри були натхненні іншими ностальгічними мотивами з 90-х і 2000-х років: легендарної гри-головоломки Minesweeper (Сапер), простого графічного редактора Paint, логотипами Windows 95 та Windows XP.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук