ІТ-армія України випустила застосунок з інструментами для DDoS-атак на російські ресурси

ІТ-армія України випустила офіційний застосунок IT ARMY Kit з інструментами для DDoS-атак на російські ресурси. Про це розповіли на сайті ІТ-армії.

  • IT ARMY Kit — це офіційний застосунок від ІТ-армії України для операційних систем із графічним інтерфейсом, який містить основні інструменти для DDoS-атак на російські ресурси.
  • Застосунок розрахований на різний рівень знань в ІТ та підходить як для звичайних користувачів, так і для більш досвідчених хакерів. Він може працювати у фоновому режимі, згортатися в трей після закриття, має автозавантаження та автооновлення.
  • Налаштування можна залишити за замовчуванням або керувати модулями DDoS-інструментів, які автоматично завантажують цілі ворожих ресурсів та використовують методи атак ІТ-армії України.
  • Завдяки застосунку модулі MHDDOS, db1000 та distress можна легко встановити на Windows, MacOS та Linux.

За кілька днів після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, 26 лютого, Міністерство цифрової трансформації запустило проєкт ІТ-армії України (IT Army of Ukraine). ЇЇ основне завдання — боротися проти країни-агресора в цифровій площині.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук