Сучасний Гоґвортс з нянями: Creative States відкрила нову локацію в Києві

Українська мережа бізнес-просторів Creative States відкрила нову локацію в Києві, яка розташована на території заводу «Арсенал». Про це AIN.UA розповіли у компанії.

Третя локація Creative State of Arsenal з площею понад 3000 м² на трьох поверхах розрахована на 475 відвідувачів – дорослих і дітей. Тому резидентам буде доступний сервіс професійних нянь.

Стилістика натхненна шотландським містом Единбург, а з допомогою дизайнерських рішень також вдалося відтворити «сучасний Гоґвортс».

Перший поверх використовується як укриття, адже стіни товщиною в 1,5 м роблять перебування на локації ще більш безпечним.

На випадок блекаутів, електроенергією приміщення забезпечуватимуть два потужні
генератори, також до будівлі підведений оптичний кабель.

Офісна інфраструктура передбачає простори різних форматів: 12 мітинг- і 14
скайп-румів, п’ять «мікроскайпів», івент-хол на 50 осіб, Hot Desk зона на 40 місць. 19 стандартних офісів різного розміру, 13 – формату офісних студій зі своїми кава-поінтами і
кухнями, та шість бізнес-сьютів, повністю кастомізованих під резидента.

Крім офісів тут також є кімнати для відпочинку зі спальними капсулами, кінотеатром та кухнею з шефом. За потреби для відвідувачів доступні санвузли з душовими.

Це вже шоста локація мережі в Україні, після чого портфель компанії сягнув 20 000 м². Також Creative States мають неанонсований проєкт на «Арсеналі» площею 2500 м² і плани
запуску в країнах Європи. Глобальна мета — вийти на 30-35 локацій у
наступні роки масштабування в Україні та за її межами.

Creative State of Arsenal 2 запустили у жовтні 2021 року.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук