«Київстар» частково відновив роботу

Мобільний оператор «Київстар» частково відновив роботу після масштабного збою внаслідок потужної атаки, яка сталася вранці 12 грудня. Про це повідомили на сторінці «Київстар» у Facebook.

«Спеціалісти компанії частково відновили роботу послуг фіксованого зв’язку. Зараз спеціалісти компанії працюють над відновленням інших послуг і зроблять все можливе, аби остаточно завершити цю роботу протягом 13 грудня 2023 року. Відновлення сервісів може відбуватися поступово, про що ми повідомлятимемо додатково», – пишуть у компанії.

Після стабілізації роботи мережі усі абоненти і корпоративні клієнти, які внаслідок хакерської атаки не могли скористатись сервісами компанії, обов’язково отримають компенсації.

12 грудня 2023 року стався масштабний збій у роботі найбільшого мобільного оператора України «Київстар». Із самого ранку абоненти не можуть скористатися послугами мобільного зв’язку та доступом до інтернету. 

Служба безпеки України відкрила провадження за вісьмома статтями Кримінального кодексу України за фактом кібератаки на одного із національних операторів мобільного зв’язку «Київстар». 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук