«Київстар» почав відновлювати мобільний зв’язок в Україні – увімкнули голосові дзвінки

Мобільний оператор «Київстар» почав поступово відновлювати роботи мережі та включати голосовий зв’язок по всій Україні. Про це AIN.UA повідомили в компанії.

«Спеціалісти Київстару та наші партнери зробили все можливе, аби відновити роботу мережі від наслідків безпрецедентної для глобального телекому кібератаки. Станом на 18.00 13.12.2023 наші спеціалісти розпочали включення голосового зв’язку по всій Україні. Відновлення послуг відбуватиметься поступово, тому до кінця дня ще можливі короткочасні складнощі. У такому випадку рекомендуємо абонентам перезавантажити телефони і відключити послугу VoLTE — це можна зробити в налаштуваннях телефону», — кажуть у «Київстар».

  • Зараз спеціалісти працюють над відновленням послуг передачі даних та SMS. Їх також сподіваються підключити впродовж доби.
  • Після відновлення та стабілізації роботи мережі, «Київстар» розпочне підготовку та надання компенсацій усім абонентам та корпоративним клієнтам, які внаслідок хакерської атаки не могли скористатись сервісами компанії.

12 грудня 2023 року стався масштабний збій у роботі найбільшого мобільного оператора України «Київстар». Більше доби абоненти не могли скористатися послугами мобільного зв’язку та доступом до інтернету. Причина збою – потужна атака на ядро мережі.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук