Європейська компанія KKCG придбала ІТ-платформу Avenga, яка має великий український офіс

15 грудня 2023 року європейська інвестиційна та інноваційна група KKCG придбала ІТ-компанію Avenga. Про це AIN.UA повідомили в Avenga. Сума угоди не розголошується.

  • Avenga — комплексна платформа з розробки програмного забезпечення та консалтингу, у фондів, що управляються Oaktree Capital Management, L.P. («Oaktree») та фондів, що управляються Cornerstone Investment Management, L.P. («Cornerstone»).
  • Її штаб-квартира розташована в Німеччини, але має офіси в 31 країні світу.
  • Компанія зосереджена на цифровій трансформації та розробці спеціалізованого програмного забезпечення і налічує понад 3800 фахівців.
  • Завдяки придбанню KKCG планує посилити свої позиції на технологічному європейському ринку.

KKCG — інвестиційна та інноваційна група, що спеціалізується на лотереях та гральній індустрії, енергетиці, технологіях та нерухомості. Заснована підприємцем, інвестором та філантропом Карелом Комареком, KKCG налічує понад 10 000 працівників у 36 країнах світу у своїх портфельних компаніях із загальною вартістю активів під управлінням понад 8 мільярдів євро.

Avenga — міжнародна IT-компанія, заснована у 2019 році шляхом об‘єднання українсько-американської CoreValue з IT Kontrakt, Sevenval та Solidbrain. Компанія пропонує послуги з розробки стратегії, роботи з клієнтським досвідом, розробку рішень та програмних продуктів. У 2021 році Avenga повідомила про приєднання до своєї платформи Perfectial. Після об’єднання кількість фахівців в Avenga складає понад 3500 осіб.

У вересні 2022 року Avenga оголосила про призначення нового СЕО. Ним став українець Юрій Адамчук, який прийшов на заміну Яна Веберінга. Український офіс компанії налічує понад 1500 співробітників.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук