Як почуваються українські стартапи в Польщі — опитування

Щороку польський фонд фондів PFR Ventures презентує велике дослідження венчурної та стартап-екосистеми Польщі. У 2022 до дослідження також долучилися болгарський фонд LaunchHub Ventures, чеський Kaya Ventures, румунська конференція How to Web, угорська організація Startup Hungary, поділившись цифрами та фактами, що показують динаміку розвитку ринків цих країн.

З початком повномасштабної війни багато українських компаній почали експансію на ринки Центрально-Східної Європи. Польща стала однією з країн, де активно відкривали офіси великі ІТ-бізнеси — SoftServe, Yalantis, Creatio, N-iX, та стартапи — Mate Academy зокрема, куди релокувалися члени команд, або де українці створювали нові компанії. 

Нам стало цікаво дізнатися більше про те, як почуваються українські стартапи на польському ринку: чи їм вдалося за цей час залучити інвестиції, з якими викликами стикнулися і стикаються, якими вбачають перспективи бізнесу в Польщі, що планують робити далі.

Саме тому AIN.UA разом із Techosystem, українським обʼєднанням гравців технологічної екосистеми, стали партнерами нового дослідження PFR Ventures та Movens Capital і вирішили провести опитування серед українських стартапів. Воно анонімне і займе не більше як 10 хвилин.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук