Добірка гаджетів від Logitech, що стануть приємним подарунком до новорічних свят

Багато хто з нас проводить левову частку дня за монітором комп’ютера, чи ноутбука. Ми працюємо, проводимо робочі зустрічі, розважаємось. Зробити всі ці процеси комфортнішими нам дозволяє якісна периферія, від зручності та продуманості якої, часто залежить не лише наша продуктивність, а й настрій.

Фото: Logitech

Новорічний період — чудова можливість зробити подарунок собі, або своїм близьким та оновити сетап. В цьому матеріалі ми розповімо про пристрої Logitech, які дарують своїм власникам максимальні можливості для творчості, роботи та розваг. Тим більше, що зараз на них діють знижки до -40%, а це цілком вагомий привід оновитися до свят. 

Logitech MX Anywhere 3S — професійна миша для роботи з будь-якого місця

Фото: Logitech

Logitech MX Anywhere 3S — це компактна миша з професійної лінійки MX, що призначена для людей з активним cпособом життя. Її датчик має чутливість 4000 точок на дюйм та працює ефективно практично на будь-якій поверхні, навіть на склі, що дозволить користуватись такою мишою не лише в комфортних умовах дому чи офісу, а й в кав’ярні чи залі очікування аеропорту.

Підкреслюючи мобільність – миша підтримує функцію Flow, яка дає можливість керувати одразу кількома комп’ютерами. Flow дозволяє або повністю перемикатися з пристрою на пристрій, або об’єднувати їх в спільну систему, між екранами якої можна переміщатися. Це дозволяє використовувати одну мишу з ноутбуком, домашнім та офісним комп’ютером та планшетом, не докладаючи жодних зусиль для перепідключення.

Фото: Logitech

Logitech MX Anywhere 3S забезпечує до 70 днів роботи при повному заряді, через одну хвилину на швидкій зарядці її можна використовувати протягом трьох годин. Заряджається миша за допомогою кабелю з USB-C і можна робити це навіть під час використання.

Клавіатура Logitech MX Keys Mini — кращий набір для продуктивної роботи

Фото: Logitech

Logitech MX Keys Mini — це високопродуктивна клавіатура з розумним підсвічуванням та програмованими клавішами, створена для комфортного, швидкого та плинного набору тексту.

MX Keys Mini поєднує кращі технології, які допомагають розвинути творчість, спростити написання коду, або зробити простішими будь-які операції у мінімалістичному формфакторі, в якому усі клавіші, команди та комбінації завжди у вас під рукою.

Фото: Logitech

На кнопки клавіатури нанесено матове покриття, що створює ідеальний баланс шорсткості та гладкості, клавіші спрацьовують при натисканні на будь-яку її частину, а сферичне заглиблення на клавішах відповідає формі пальців.

Крім того, як і миша Logitech MX Anywhere 3S, клавіатура Logitech MX Keys Mini має функцію Flow, яка дає можливість керувати одразу кількома комп’ютерами, тож працювати з нею комфортно будь-де — як в офісі, так вдома чи в непередбачуваних місцях.

Клавіатура Logitech Wave Keys — неординарний, але ергономічний подарунок

Фото: Logitech

Дизайн цієї компактної клавіатури хвилястої форми ставить руки, зап’ястки й передпліччя в природну поставу для вашого комфорту протягом усього дня. Хоча Logitech Wave Keys виглядає нестандартно, але вона була розроблена і протестована в лабораторії з ергономіки Logi Ergo, та має сертифікат ергономіки з печаткою схвалення від Американського товариства ергономіки.

Фото: Logitech

Крім ергономічної форми, ця клавіатура також має м’яку підставу для рук, що складається з трьох шарів піни з ефектом пам’яті та надає зап’ясткам необхідну підтримку для комфортного набору тексту.

І звісно, як і інші пристрої Logitech, Wave Keys також можна детально налаштувати у фірмовому додатку Logi Options+, що дозволить зробити її ще зручнішою, а роботу — продуктивнішою.

Найяскравіший дует бездротової клавіатури та миші — Logitech Pebble 2 Combo

Фото: Logitech

Якщо прийшов час повністю оновити сетап ваших пристроїв, варто звернути увагу на комплект Logitech Pebble 2 Combo, до якого входять мінімалістична, тонка клавіатура Logitech K380s Pebble Keys 2 та миша Logitech Pebble Mouse 2 M350s, які буквально створені для того, щоб вирізнятися на загальному фоні чорно-сірих пристроїв. У підтвердження цієї тези, Pebble 2 Combo пропонується в різних кольорах, і кожен комплект виготовлений з більш ніж 45% вторинної сировини. 

Фото: Logitech

Клавіатура  Logitech K380s Pebble Keys 2  вміє більше, ніж просто набирати текст. З допомогою додатка Logi Options+, ви зможете налаштувати 10 клавіш ряду F для щоденних операцій, таких як копіювання/вставка, регулювання яскравості екрана та відкриття додатків, щоб працювати так, як вам зручно. Щодо автономності бездротового набору — тут все супер. Pebble 2 Combo’s працює до 36 місяців автономної роботи.

Веб-камера Logitech BRIO 300 — покажи себе якнайкраще

Фото: Logitech

Logitech  BRIO 300 — це стильна веб-камера з високим якістю зображення та автоматичною корекцію освітлення, що компенсує складні умови освітлення та дозволяє виглядати якнайліпше під час кожного відеодзвінка.

Фото: Logitech

Крім високої якості зображення в 1080p, Logitech BRIO 300 має вбудований моно мікрофон з шумозаглушенням, який записує та передає ваш голос, приглушуючи фоновий шум, щоб вас чітко почули.

Веб-камера доступна в трьох кольорах і має непомітний вкраплений дизайн. Підключається за допомогою роз’єму USB-C. З приємних бонусів – також має вбудовану затворку конфіденційності, яка повністю блокує камеру.

Подарунок для меломанів: бездротова гарнітура Logitech Zone Vibe 100

Фото: Logitech

Легші, ніж більшість накладних навушників, Zone Vibe 100 забезпечують високу продуктивність завдяки регульованому оголів’ю, що має обертові штучні шкіряні амбушури, та піні з ефектом пам’яті та м’якій в’язаній тканині, що роблять навіть довготривале використання пристрою комфортним. 

Елементи керування для відтворення та паузи музики, початку та завершення дзвінків, регулювання гучності та сполучення по Bluetooth зручно розташовані по обидва боки навушників Logitech Zone Vibe 100.

Фото: Logitech

Крім легкості, комфорту та неперевершеної ергономіки ці навушники також пропонують користувачу можливість точного налаштування відтворення за допомогою Logi Tune. Цей програмне забезпечення дозволяє регулювати рівень звуку біля вуха, рівень мікрофона та еквалайзер для досягнення бажаного аудіо досвіду. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук