Як сервіс HeyLink.me оптимізує онлайн-присутність бізнесів та впливових осіб в Україні та світі

Сьогодні успішність бізнесу та впливових осіб найбільше залежить від їх онлайн-присутності, а це в свою чергу вимагає зміни стратегій, пошуку  інструментів та підходів до її побудови. У цьому контексті сервіс HeyLink.me змінює цифрові правила гри та виступає потужним інструментом розвитку, розширення та актуалізації бізнесу; створює нові можливості для впливових осіб, які шукають ефективний спосіб поділитися своїм контентом, збільшити авторитетність та залучити більше активної аудиторії. Зручність управління соціальними мережами, централізований контроль над посиланнями, глибока аналітика, глобальний вплив та монетизація – це тільки деякі переваги, які надає HeyLink.me.

«HeyLink.me з 4 мільйонами юзерів давно революціонує підхід до створення та управління посиланнями для соціальних мереж у світі, пропонуючи унікальні фічі, такі як реклама та інструменти електронної комерції. Водночас, ми щасливі стати більш активними гравцями і на українському ринку. Приємно бачити, як відсоток українських користувачів постійно зростає. Серед відомих користувачів HeyLink.me в Україні: некомерційна організація Razom for Ukraine, благодійний фонд «Tаблеточки», освітня платформа Prometheus, станція сортування сміття «Україна без сміття», платформа Concert.ua, онлайн-медіа «Cвідомі», музичне медіа «Cлухач», гурт «Друга ріка» та багато інших». – зауважує Анастасія Євсюкова, Head of Business Development at HeyLink.me

У чому перевага HeyLink.me?

HeyLink.me – це платформа нового покоління для управління посиланнями, яка пропонує інструменти для соціальної монетизації: миттєву оплату, аналітику на основі штучного інтелекту, рекламні можливості, NFT, криптопосилання та багато іншого. Платформа дозволяє створювати, налаштовувати, аналізувати, інтегрувати, продавати та заробляти за допомогою лише одного посилання.

HeyLink.me глобально доступний сервіс, що має активну клієнтську базу в понад 4+ мільйона із 95 країн світу (станом на момент публікації) та є одним з найвідвідуваніших вебсайтів у світі, залучаючи понад 250 мільйонів відвідувачів щомісяця.

Варто зазначити, що платформу було створено у 2021 році у Сіднеї (Австралія) підприємцями з українським корінням Ольгою Олейніковою та Кирилом Медведєвим. Однак, співвідношення у 77% членів команди з України, дає право називати сервіс українським інноваційним продуктом. 

Унікальність та головна місія HeyLink.me

HeyLink.me прагне допомогти кожному заробляти гроші в соціальних мережах – без зайвих труднощів, ефективно та стабільно. Тому командою HeyLink.me у офіційному партнерстві з Google було розроблено та представлено унікальну функцію заробітку яка має назву HeyLink.me AdSense. Все, що потрібно зробити користувачу, це увімкнути дану функцію на HeyLink.me, кожного разу він буде отримувати гроші, коли хтось натискатиме на його релевантний рекламний банер, який з’явиться одразу після того, як акаунт пройде перевірку. Для цього акаунт повинен відповідати певним критеріям встановленим HeyLink.me. Ці критерії гарантують, що платформа підтримує високий стандарт якості та допомагає користувачам ефективно монетизувати свою присутність в інтернеті.

«Ми в HeyLink.me розуміємо як важливо допомагати нашим користувачам у взаємодії з їх аудиторією, просуванні контенту та максимізації потенціалу їх доходу. В даному контексті HeyLink.me своєрідний геймченджер. Платформа вирівнює шанси заробітку для всіх та дає можливість монетизувати контент, незалежно від наявності величезної кількості фоловерів чи зв’язків з брендами. Крім того, це наша головна конкурентна перед іншими сервісами», – додає Анастасія Євсюкова, Head of Business Development at HeyLink.me

Розрахувати приблизний дохід кожен може через спеціальний калькулятор. Для цього потрібно лише обрати відповідну категорію соціального профілю/бізнесу та регіон, у якому активна аудиторія користувача. 

«HeyLink.me повністю змінює підхід до онлайн-присутності, надаючи сьогодні кожному можливості для створення унікального та прибуткового вебпрофілю. З його допомогою можна побудувати власну сторінку особистого бренду та непогано заробляти. Завдяки нашому інноваційному підходу до створення актуального сервісу, ми маємо можливість змінювати цифрові правила гри та впливати на майбутнє онлайн-присутності у світовому масштабі та Україні, зокрема». – коментує Анастасія Євсюкова, Head of Business Development at HeyLink.me

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук