5 ідей новорічного подарунка для геймерів від Canyon і Lorgar

Новорічна пора завжди приносить радість та веселий настрій, а разом з ними й бажання подарувати своїм близьким справді вдалий подарунок. І якщо ви шукаєте подарунок для людини, що цікавиться відеоіграми — ця підбірка для вас. 

У цій статті ми розглянемо п’ять ідей новорічних подарунків, які точно порадують геймерів, незалежно від того, якими іграми вони захоплюються та які жанри переважають у їхній ігровій бібліотеці.

1. Ігрова гарнітура

В сучасному геймінгу, де кожен кадр і кожен звук можуть стати вирішальними в бою, чи визначити стратегію в онлайн грі. Роль якісної гарнітури складно переоцінити. Навушники мають перетворити віртуальний світ у реальне переживання, занурити користувача в глибини гри з аудіопрозорістю та комфортом. 

Ми підібрали одразу три моделі, кожна з яких відповідає цим високим вимогам, проте має свої особливості, які зроблять її чудовим подарунком для конкретного гравця з його особистими побажаннями.

Canyon Darkless

Завдяки зручному оголів’ю та комфортним, м’яким амбушурам користувач зможе носити гарнітуру Canyon Darkless GH-9A годинами, без жодного дискомфорту.

Крім того, Canyon Darkless має привабливе RGB-підсвічування, яке проходить і через оголів’я. У темряві ця гарнітура буде виглядати особливо приголомшливо. А гнучкий всеспрямований мікрофон, встановлений на гусячій шиї, забезпечить якісну передачу голосу. Тож ви зможете спілкуватися з товаришами по команді без перешкод та координувати свої стратегії, як професіонал.

Lorgar Kaya 360

Гарнітура Lorgar Kaya 360 одразу приверне увагу завдяки стильному дизайну. Корпус гарнітури Kaya виготовлений з міцного пластику, оголів’я укріплене металом, що гарантує довговічність. 

Сірий металевий колір Kaya 360 створює приємний, спокійний дизайн моделі. Чаші навушників обертаються для зручності зберігання та користування, а тканинні амбушюри забезпечать комфорт під час тривалих ігрових сесій.

За якісну передачу звуку відповідають 40-міліметрові динаміки з частотним діапазоном 20–20 000 Гц. Їх кришталево чистий звук не дозволить пропустити жодного моменту гри. А мікрофон із функцією шумозаглушення дозволяє комфортно спілкуватися з партнерами по команді. 

Якщо мікрофон вам не потрібен, користувач може сховати його у корпус гарнітури, щоб нічого не заважало грі. Крім того гарнітура оснащена спеціальною кнопкою вимкнення звуку та коліщатком регулювання гучності, тож ви можете керувати звуком, не пропускаючи жодного удару.

Canyon DoubleBee GTWS-2

Canyon DoubleBee GTWS-2 — бездротові навушники, що били розроблені спеціально для ігор, та мають унікальний дизайн зарядного кейсу, який нагадує культового Бамблбі з фільму «Трансформери», та приємно вирізняються у світі сіро-білих навушників.

Ці навушники мають низьку затримку (всього 45 мс) в ігровому режимі, тож користувач ніколи не пропустить нічого важливого. Існує також спеціальний режим «Музика», який забезпечує найкращу якість звуку. Навушники мають стабільне та енергоефективне з’єднання з ігровим пристроєм через Bluetooth 5.3, що дозволить вам вільно пересуватися, не турбуючись про втрату зв’язку.

Завдяки потужній батареї Canyon DoubleBee GTWS-2 можуть грати до 4 годин на одному заряді та до 37,5 годин із зарядним футляром. Вам не доведеться хвилюватися про те, що ваша гарнітура розрядиться посеред гри. Крім того, навушники мають режим швидкої зарядки: від нуля до повного заряду всього за 60 хвилин. 

Зарядний кейс Canyon DoubleBee GTWS-2 має унікальний дизайн. Навушники доступні у чорному, помаранчевому та жовтому кольорах чохол виглядає яскраво у світі сіро-білих навушників, що робить їх чудовим подарунком на новорічні свята.

2. Ігрова миша

Мишка є одним з основних способів взаємодії з комп’ютером, а справжня ігрова мишка повинна об’єднувати в собі високу чутливість сенсора, легкість та маневреність, програмовані кнопки для швидкого доступу, а також ергономічний дизайн для комфортної роботи протягом тривалих ігрових сесій. Саме такими пристроями є STRICTER 579 та Canyon Braver GM-728, про які ми зараз детально поговоримо.

STRICTER 579

STRICTER 579 має ергономічний дизайн у поєднанні з класичним розміром і вагою, що зводить до мінімуму ваш час на опанування миші. Гнучкий і міцний силіконовий кабель додатково оптимізує легкість руху, а виготовлені зі 100% PTFE ніжки миші забезпечують плавне ковзання. 

Завдяки вдосконаленому датчику Pixart PMW3336 із роздільною здатністю 12000 DPI ця витончена й міцна миша забезпечує неперевершену точність рухів. А OLED-екран, дев’ять програмованих кнопок із вражаючим життєвим циклом у 50 мільйонів натискань для лівої та правої кнопок, два перемикачі з регулюванням сили та синхронізоване RGB підсвічування зможуть вивести персоналізацію на неперевершений рівень.

Canyon Braver GM-728

Canyon Braver GM-728 створена в прозорому дизайні із градієнтним RGB підсвічуванням, що виділяє мишу серед інших моделей. Високоякісний сенсор Instant 825 підтримує роздільну здатність 12800DPI при частоті відгуку 1000Гц. Перемикачі Huano гарантують життєвий цикл основних клавіш до 10 мільйонів натискань для лівої та правої кнопки миші.

Миша має сім програмованих кнопок, плюс ви можете їм призначити функції макросу. Програмне забезпечення миші було розроблено, щоб дати вам необмежені можливості для особистих налаштувань у будь-якій грі будь-якого жанру. Повне налаштування миші дозволяє створювати профіль гравця, призначати макроси, змінювати зіставлення кнопок, швидкість відгуку або DPI.

3. Ігровий килимок

Хоч це й не очевидно, але якісний ігровий килимок є важливим елементом геймерського обладнання. Він забезпечуючи гладку та точну поверхню для рухів миші, покращує точність та швидкість курсора, забезпечує комфорт для руки та зап’ястя під час тривалих сесій, і захищає поверхню миші від зносу. Тож, яка б не була миша — Lorgar Steller точно стане приємним доповненням до ігрового сетапу.

Lorgar Steller

Килимок для миші Lorgar Steller пропонується у двох розмірах — Lorgar Steller RGB 913 з розміром 360х300 мм та Steller 919 RGB з розміром 360×900 мм. Проте, незалежно від розміру, вони повністю змінюють ігрову систему. Супер ковзка поверхня з волокнами із низьким опором зробить рухи гравця швидкими та точними. Незалежно від того, наскільки активні ваші рухи, килимок залишатиметься на місці завдяки міцній гумовій основі, що не ковзає.

Килимок для миші має чудове RGB підсвічування. Достатньо під’єднати Steller до ігрової системи через USB та налаштувати його за допомогою Lorgar WP Gameware. Крім того, його можна синхронізувати із сумісними пристроями Lorgar, наприклад мишею. Так користувач отримає вражаюче синхронізоване освітлення всієї периферії. 

4. Бездротовий геймпад 

Для деяких ігор геймпад є невід’ємним інструментом, оскільки він забезпечує гравцям унікальний рівень комфорту та контролю. В низці жанрів, таких як файтинги, гонки, або платформери, геймпад забезпечує точне та чутливе управління, сприяючи відчуттю повного контролю над персонажем або автомобілем. Тому, Canyon Brighter GPW-02  може стати чудовим подарунком для багатьох геймерів.

Canyon Brighter GPW-02

Завдяки безперебійному бездротовому з’єднанню на частоті 2,4 ГГц Canyon Brighter GPW-02 дозволяє звільнитися від пут кабелів, даючи користувачу свободу підкорювати свій ігровий світ з будь-якого куточка кімнати. 

Пристрій працює з будь-якими платформи, включаючи Windows, PS, Xbox, Nintendo Switch, iOS та Android, що дозволяє мати лише один геймпад на всі випадки життя. А 17 кнопок зі звичним розташуванням дадуть вам змогу витончено виконувати всі рухи. 

Геймпад має прозорий корпус, що у поєднанні з RGB підсвічуванням перетворить кімнату на пульсуюче поле битви. Canyon Brighter йде одразу з великим зарядним кабелем, довжиною 2 метри, що сильно спрощує життя та дозоляє не відриватися від гри навіть при низькому заряді акумулятора. 

5. Веб-камера для стримінгу 

Веб-камера для стрімінгу – це не лише інструмент, а ключова складова успішного ведення відео трансляцій. Адже саме камера має забезпечувати високу якість зображення та чіткість передачі, роблячи кожен момент живого ефіру виразним та захоплюючим для глядачів. А CIRCULUS 910, про яку ми зараз поговоримо, ще й оснащена кільцевою підсвіткою.

CIRCULUS 910

CIRCULUS 910 дозволяє записувати відео 1080P зі швидкістю 60 кадрів/с, та має опцію 3-кратного цифрового зуму та професійну технологію автофокусу. Крім того, вона оснащена кільцевою підсвіткою, що робить будь-яке місце схожим на студію. Яскравість і колірна температура регулюються на ходу, як і орієнтація.

Стереомікрофони з активним шумозаглушенням гарантують, що голос стрімера звучатиме приголомшливо. Завдяки широкому діапазону руху комплектного штатива ви зможете поставити його за 13-дюймовий ноутбук або великий ігровий монітор вдома. А магнітна кришка для конфіденційності зручно кріпиться до задньої сторони камери, коли ви знімаєте її з об’єктива.

6. Ігрове крісло

Ігрове крісло виходить за рамки простих меблів та стає важливим елементом геймерського арсеналу. Його важливість полягає в тому, що воно не лише забезпечує комфорт під час тривалих ігрових сесій, але й впливає на продуктивність та здоров’я гравця. Ергономічний дизайн ігрового крісла сприяє правильному положенню тіла, зменшуючи втому та напругу. Додаткові функції, такі як регулювання висоти, нахилу та підтримка голови, створюють ідеальні умови для геймера, сприяючи його концентрації та продуктивності під час гри.

LORGAR GRACE 855

З кріслом Lorgar Grace 855 геймер отримає неперевершений досвід користування. Завдяки дихаючій сітці замість традиційної оббивки користувач не буде відчувати дискомфорту при сидінні, адже крісло залишатиметься прохолодним та комфортним у будь-яку пору та за будь-яких умов.

Модель зроблена із вигнутою рамою та підлокітниками, що відкидаються. Крісло має елементи керування важким газліфтом класу 4, який забезпечує плавну та стабільну роботу, не кажучи вже про нахил сидіння у 18°. Також можна зафіксувати нахил під будь-яким кутом. Спинка нахиляється на 112° із системою регулювання попереку та підголівника.

Загальний сетап

Все, з наведеного переліку якісно покращує занурення в ігрові світи. Мишка та килимок дозволяють гравцеві швидше реагувати на події в грі та краще контролювати свого персонажа, якісні навушники забезпечують передбачуваність подій та занурення, геймпад розширює доступні жанри, а веб-камера дозволяє ділитися своїми моментами з усім світом. 

Що з цього переліку не обери — це чудовий подарунок для вашої близької людини (або для самого себе), що покращить ігровий досвід та комфорт користування комп’ютером та приставками.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук