Google може додати голосові підказки у Gmail

Компанія Google розробляє функцію голосових підказок для написання електронних листів у Gmail. Про це пише Mashable.

Наразі Help Me Write використовує штучний інтелект для допомоги користувачам у складанні електронних листів. Ви вводите письмову підказку, наприклад: «Допоможіть мені написати вступ листа комусь, із ким я познайомився на конференції», і функція пропонує кілька варіантів початку листа.

Блогер TheSpAndroid виявив бета-функцію «Написати електронний лист голосом» у мобільній програмі Gmail. Після її активації з’являється кнопка мікрофона, за допомогою якої можна записати свою підказку. Потім просто натисніть «Створити», і ШІ згенерує чернетку електронного листа, яку можна відредагувати.

Скрін зі сторінки блогера TheSpAndroid

Хоча Google запустила Help Me Write для Gmail ще в червні минулого року, компанія офіційно не згадувала про голосові підказки.

Це не перший інструмент штучного інтелекту від Google. Компанія також має Duet AI, розумного помічника для написання в Google Docs і Sheets, а також експериментальну функцію пошуку з підтримкою ШІ під назвою SGE.

Минулого тижня Google оголосила про Circle to Search на нових пристроях Samsung, який дозволяє шукати речі, обводячи зображення.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук