Platforma Camp: Разом досліджуємо унікальність наших здобутків, надихаємося та об’єднуємося для спільних перемог

Четвертий і особливий Platforma Camp — вже на носі. 15-17 березня більше сотні відкритих і завзятих людей зберуться разом, щоб дослідити нашу чудову країну, підкреслити наші успіхи й історії їх втілення, обов`язково познайомитись ближче і обмінятися досвідом, а також запланувати для себе 2024-й як рік росту і розвитку. 

Зображення надано Platforma Camp

Програма 

Як завжди, особливою принадою Platforma Camp є лекції. Частину кемпу Education & Tech знову готує Київська Академія Медіа Мистецтв (КАМА) — Education-партнер заходу — і це буде щось особливе. Спікери із різних сфер із винятковими досягненнями й підходами матимуть змогу за ці три дні зарядити кемперів новим поглядом на, здавалося б, звичні речі. 

Як Україні вдавалося досягати успіхів у не найкращих умовах та де знаходити шляхи для розвитку у різних індустріях (від моди до IT), — нашим спікерам як нікому відоме слово «зможу» після «неможливо» і вони про це розкажуть. Саме формат кемпу дозволяє за бажання познайомитись із лекторами особисто, провзаємодіяти і обговорити деталі, що робить досвід від Platforma Camp майже безцінним. 

Фото надано Platforma Camp
Фото надано Platforma Camp

«Цього разу ми вирішили, що буде дуже цікаво поговорити про здобутки. Наші з вами, і про те, в чому ми як країна досягли помітного росту і успіху за останні 10 років. І проаналізувати, як бізнеси або цілі індустрії розвивались до повномасштабного вторгнення, в якому стані вони зараз, що на них очікує у майбутньому. Нас завжди цікавила їх синергія, паралельний розвиток і вплив один на одного і на формування іміджу держави. Наші спікери говоритимуть про IT та технологічні розробки, за якими нас знають по всьому світу, про інвестиційний ринок в Україні, про індустрію моди, яка постійно набирає обертів, про індустрію музикальну, яка останнє десятиріччя принесла нам багатотисячні фестивалі, туристів, дала нові імена різних видів сцен і культурних діячів. 

КАМА як начальна інституція за 10 років свого існування стала свідком появи нових бізнесів і трансформації існуючих. І того, як досвід одних може змінити ставлення і вирішити задачі інших. Така взаємодія завжди розкриває горизонти. А наприкінці кемпу ми маємо поїхати додому ще і з відчуттям того, що українці не тільки сміливі, а що нам сильно є чим пишатися». – Анна Вовк, директорка Київської Академії Медіа Мистецтв

Цього разу територіально Platforma Camp повертається у Вінницьку область, щоб зустрічати весну правильно і зарядитись природою у заміському комплексі BUTTERFLY SPA-HOTEL. 

Для цього неймовірно красивого місця якнайкраще підійдуть заняття Platforma Wellness: медитація, Sound Healing та кундаліні-йога серед природньої краси пробудять бажання і внутрішні резерви сил для нових проєктів. А наш Wellness-партнер — перший в Україні спортивний хаб функціонального тренінгу Спортхаб ЕБШ — проведе також потужні функціональні тренування для пробудження енергії на їх втілення. Вправи спеціально розраховані на будь-який рівень підготовки, тому будуть комфортно складними усім. 

Фото надано Platforma Camp

Для Platforma Networking готові незвичні формати знайомства між собою. Окрім класичного нетворкінгу, плануйте собі приготування разом класичних шедеврів української кухні від улюблених шефів. А ще Open Bar, де можна готувати коктейлі самотужки та пригощати ними нових кемпівських друзів. 

А там, де є коктейлі, там і Platforma Music. Цього кемпу на нас чекають виступи нових і улюблених імен української сцени у форматі закритої вечірки. Отже, це ROXOLANA, яка закохує у свій голос з першої ноти, гурт NATURA, що пробуджує в тілі рух разом з автентичними ритмами, а також POBO, Seba Korecky і Velychev, що, стоячи за пультом, вміють примусити увесь зал рухатися легко і невимушено аж до перших півнів. 

Так, програма вражає і, здається, цей четвертий Platforma Camp зробить маленьку революцію в головах і серцях. Але головний фокус як і завжди – це люди. Люди і іх взаємодія за ці три дні — це найбільша рушійна сила прогресу і найбільша цінність кожного із кемпів. Нові люди, нові враження, нові сили для нового — така не нова стратегія і цього разу вона знову має спрацювати. 

Фото надано Platforma Camp

«Мені особисто дуже подобається спостерігати за розвитком ком’юніті наших учасників Platforma Camp. І тим, як воно росте, а стосунки всередині міцнішають. Від нових друзів, які здатні підтримати в складний момент, до нових партнерів, з якими створюються спільні проєкти і реалізовуються нові ідеї», – Рефаель Юха, співзасновник Coworking Platforma і організатор Platforma Camp 

Деталі і квитки можна знайти на сайті. Згадати, як пройшли минулі кемпи тут — Instagram. Купити квитки радимо якнайскоріше, бо що ближче до кемпу, тим їх менше і вони дорожчі, тому успіхів, бронюйте квитки і до зустрічі!

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук