Google оновив Bard: Gemini Pro українською та генерація зображень

Google анонсував нові можливості для штучного інтелекту Bard, зокрема і в Україні. Просунута версія ШІ-моделі Gemini Pro тепер доступна українською мовою.

Розширення мовного покриття Gemini Pro

Після успішного запуску Gemini Pro англійською мовою у грудні минулого року, Bard розширює його функціональність для більш ніж 40 мов у понад 230 країнах і територіях. Весь перелік можна переглянути за лінком. Тепер користувачі з України можуть скористатися можливостями Bard для розуміння та обробки тексту, прискорюючи свою продуктивність у багатьох сферах.

Перевірка відповідей українською мовою

Особливу увагу приділено перевірці відповідей. Тепер, коли користувачі клікають на піктограму G, Bard оцінить, чи є у мережі контент, який підтверджує цю відповідь. Якщо її можна оцінити, клацніть виділені фрази, щоб переглянути підтверджувальну або суперечливу інформацію, знайдену пошуком.

Створення зображень у Bard

Bard також представив нову функцію створення зображень з допомогою генеративного ШІ. Тепер користувачі англійською мовою в більшості країн світу можуть безкоштовно створювати візуальні елементи, використовуючи оновлену модель Imagen 2. Просто введіть опис, а Bard створить фотореалістичні зображення, допомагаючи втілити ваші ідеї в життя.

Скрін Google
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук