У США стартували продажі Vision Pro від Apple

Офіційний старт продажів довгоочікуваної гарнітури віртуальної реальності Apple Vision Pro відбувся в США у п’ятницю. Клієнти, які оформили попереднє замовлення, почали отримувати пристрої або забирати їх у магазинах Apple Store.

Генеральний директор Apple Тім Кук особисто відвідав фірмовий магазин на П’ятій авеню в Нью-Йорку, щоб відзначити випуск нового продукту. Говорячи на події про високу вартість Vision Pro, Кук назвав її «технологією майбутнього, доступною вже сьогодні». Ціна гарнітури стартує від $3 500.

«Покупці можуть розподілити оплату на певний період, що робить її трохи доступнішою», – сказав Кук, маючи на увазі можливість щомісячних платежів. «Цей пристрій сповнений інновацій, на нього отримано понад 5000 патентів».

«Ми вважаємо, що встановили справедливу ціну, враховуючи його цінність», – цитує Кука CNBC.

В Україні деякі ритейлери вже розпочали прийом попередніх замовлень на Vision Pro, ціна якого становитиме від 190 000 до 210 000 гривень.

Напередодні під час телефонної конференції зі заробітками Apple Кук розповів, що Vision Pro також зацікавили підприємства. Він назвав такі компанії, як Walmart, Nike, Vanguard, Stryker, Bloomberg та SAP, які почали використовувати та інвестувати в гарнітуру як платформу для клієнтів і співробітників.

У четвер Apple звітувала про результати першого фінансового кварталу, які перевищили очікувані доходи та прибуток. Бізнес Apple із носіїв, також відомий як «Інші продукти», перевершив очікування, але показав зниження продажів на 11% у річному обчисленні. Vision Pro приєднується до Apple Watch і AirPods у категорії носіїв, хоча аналітики не очікують, що гарнітура спочатку принесе значні доходи.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук