Tinder посилює верифікацію особи через зростання шахрайства з допомогою ШІ

Застосунок для знайомств Tinder розширює перевірку особистості у чотирьох країнах як відповідь на збільшення випадків шахрайства за допомогою штучного інтелекту. Згідно з заявою компанії, цей крок пов’язаний з тим, щоб легше відрізняти реальні профілі від підроблених.

Для верифікації потрібно коротке відеоселфі та дійсне посвідчення водія або паспорт, щоби підтвердити, що обличчя користувача збігається як на фото у посвідченні, так і на фотографіях у профілі. Додатково перевірятимуть дату народження, зазначену в посвідченні.

Зазвичай перевірка займає одну-дві хвилини, а користувачі, які пройшли верифікацію особи та фото, отримають на своєму профілі спеціальний синій прапорець.

Впровадження функції заплановано на літо у США та Мексиці, а на весну – у Великій Британії та Бразилії.

Ініціатива Tinder ґрунтується на успішних випробуваннях в Австралії та Новій Зеландії, де, за даними компанії, кількість вподобань у верифікованих користувачів зросла на 67% у порівнянні з неверифікованими профілями.

Платформа розробляє свою систему перевірки особи з 2019 року, коли вона вперше була запроваджена в Японії.

Tinder, запущений у 2012 році, є популярним світовим застосунком для знайомств з новими людьми. Його завантажили понад 530 млн разів і він доступний у 190 країнах на понад 45 мовах.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук