Вдвічі більше простору й можливостей: розповідаємо про ноутбук з двома екранами ASUS Zenbook DUO

У вас бувало, що хотілось і роботу зробити, і серіал на фоні подивитися? А порівняти товар на двох сайтах, не стрибаючи між вікнами? Чи вести нотатки й одночасно бачити всіх колег на онлайн-зустрічі? Якщо маєте три «так», то вас точно зацікавить ноутбук з двома екранами від ASUS. Його можна використовувати як звичайний ноутбук, як комп’ютер з широким екраном й окремою клавіатурою, як графічний планшет, як гаджет для презентацій — і при цьому Zenbook DUO ще й легкий та потужний.

Зображення: ASUS Україна

Два OLED-дисплеї — для повного занурення і якісної передачі зображення

Новий Zenbook DUO оснащений двома великими 14-дюймовими дисплеями ASUS Lumina OLED. Їх можна використовувати як один великий 19,8-дюймовий дисплей для зручного перегляду фільмів, занурення в ігри чи масштабні графічні проєкти. Або ж щоб розділити робочий простір надвоє і «жонглювати» декількома завданнями одночасно.

Зображення: ASUS Україна
Зображення: ASUS Україна

Обидва дисплеї є сенсорними й підтримують активний стилус ASUS Pen з 4096 рівнями натискання. Тож робити з ним нотатки від руки, створювати графічні ілюстрації чи редагувати фото максимально зручною й інтуїтивно зрозуміло.

ASUS Lumina OLED — це дисплеї нового покоління, точніші й адаптивніші за інші OLED-дисплеї. Різноманіття та глибина кольорів на Zenbook DUO задовольнять потреби в роботі дизайнерів, фотографів й інших творчих фахівців, адже ноутбук гарантує надзвичайно точне відтворення професійної гами кольорів і широкі кути огляду. Крім того, технологія OLED значно знижує рівень шкідливого синього випромінювання порівняно з традиційними РК-дисплеями, роблячи тривалу роботу за пристроєм безпечнішою для ваших очей.

жінка сидить за ноутбуком
Зображення: ASUS Україна

Втім, із Zenbook DUO комфортно не лише працювати, а й відпочивати. Висока роздільна здатність екрана 3K (2880 x 1800 пікселів), частота оновлення 120 Гц та 100% охоплення колірного простору DCI-P3 (як у цифрових кінотеатрах) роблять перегляд фільмів та відео захопливими й приємними. Динамічні сцени відтворюються плавно, а завдяки високій чіткості зображення найменші деталі легко розпізнати.

Надійний, легкий та гнучкий корпус — для свободи й мобільності

Корпус Zenbook DUO виготовлений із магнієво-алюмінієвого сплаву. Це дає пристрою не лише елегантний темно-сірий колір, але робить його міцним і стійким до випадкових пошкоджень. Попри два великих екрани та товщину 14,6 мм, ноутбук важить усього 1,35 кг, тому з ним комфортно подорожувати чи відвідувати зустрічі, лекції.

Фото: ASUS Україна
Фото: ASUS Україна

Знімна клавіатура з вбудованим акумулятором дає вам свободу вибору: працювати як за традиційним ноутбуком, використовувати його екрани й клавіатуру окремо, щоб максимально розширити робочий простір, або ж залишити знімну клавіатуру вдома і використовувати повнорозмірну віртуальну клавіатуру на нижньому екрані. Шарнір між екранами дозволяє розкривати їх на 180° і розмістити Zenbook DUO горизонтально: для демонстрації контенту колегам під час наради чи роботи зі стилусом ASUS Pen на широкому форматі.

Потужність, підсилена ШІ, великі обсяг пам’яті та місткість акумулятора — для складних задач і тривалої роботи

Процесор Intel Core Ultra містить модуль, який виконує роль нейронного процесора (NPU), що прискорює роботу алгоритмів штучного інтелекту, розвантажуючи при цьому центральний процесор. Завдяки цьому Zenbook DUO демонструє вищу продуктивність у програмах для відеоконференцій, редагування фото, відео й інших завданнях, що залучають штучний інтелект.

Серед технічних переваг нового ASUS Zenbook DUO також:

  • 32 ГБ оперативної пам’яті та SSD-накопичувач місткістю до 2 ТБ — для швидкої та плавної роботи ноутбука в багатозадачному режимі;
  • акумулятор ємністю 75 Вт·год — для автономності протягом цілого дня;
  • широкий набір портів: два Thunderbolt 4, USB 3.2 Type-A, HDMI 2.1.

Для меломанів та поціновувачів якісного звучання ASUS обладнали Zenbook DUO сертифікованою Harman Kardon аудіосистемою з підтримкою технології Dolby Atmos. А 3,5-міліметровий аудіороз’єм звільнить вас від громіздких док-станцій чи адаптерів під час подорожей.

У онлайн-магазині ASUS Україна можна знайти ще більше інформації про Zenbook DUO (2024) – ноутбук для людей, які шукають продуктивний, мобільний та універсальний гаджет для роботи, творчості й розваг. Онлайн-магазин пропонує зручний спосіб купівлі офіційної продукції ASUS з фірмовою гарантією, швидку доставку та якісне обслуговування по всій території України (за винятком тимчасово окупованих територій).

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук