Ідея подарунка до Дня закоханих від ASUS — легкий та потужний Zenbook 14 OLED

За останні роки все більше людей обирають гнучкі умови для роботи й навчання: переходять з офісів і лекційних у кафе, бібліотеки, коворкінги, працюють або розважаються в дорозі та в гостях. Така мобільність і свобода були б неможливими без гаджетів: легких, стильних і продуктивних водночас.

Фото: ASUS Україна
Фото: ASUS Україна

ASUS об’єднав усі ці характеристики у новому Zenbook 14 OLED: витончений корпус, дисплей, який зробить перегляди фільмів ще захопливішими, та процесор з вбудованим модулем зі штучним інтелектом – для виконання будь-яких завдань. Розповідаємо, чому ноутбук стане ідеальним проявом любові до вашого коханого або коханої.

Мобільність та стиль

Фото: ASUS Україна

Zenbook 14 OLED – 14-дюймовий ноутбук з металевим корпусом завтовшки всього 14,9 міліметра та вагою 1,2 кілограма. Така компактність дозволяє брати його із собою будь-куди: на зустріч чи лекцію, для роботи в кафе чи коворкінгу, для перегляду фільму в дорозі тощо. Пристрій представлений у двох варіантах кольору: Foggy Silver (імлисте срібло) або Ponder Blue (задумливий синій). І який би ви не обрали — ноутбук вдало доповнить ваш образ.

Зображення для вибагливих

Пристрій обладнаний дисплеєм нового покоління ASUS Lumina OLED, який є точнішим і адаптивнішим за інші OLED-дисплеї. Деталізованість й реалістичність зображення, яскравість, насиченість кольорів та глибина чорного, які дає дисплей, не лише підвищують комфорт сприйняття, а й задовольняють потреби професіоналів, що працюють з графікою.

Зображення: ASUS Україна
Зображення: ASUS Україна

Попри компактний розмір, дисплей із роздільною здатністю 3K (2880 x 1800 пікселів) та частотою оновлення 120 Гц забезпечує найвищу якість відтворення відео на Zenbook 14 OLED. Динамічні сцени виглядають плавними й м’якими, найменші деталі легко розпізнати завдяки високій чіткості зображення. А 100%-охоплення колірної гами DCI-P3, яку використовують у цифрових кінотеатрах, робить перегляди фільмів ще захопливішими.

Інтелектуальні рішення

Процесор Intel Core Ultra має вбудований модуль, який прискорює роботу алгоритмів штучного інтелекту. Він бере на себе частину роботи, яку раніше виконував центральний процесор. Це і покращує продуктивність у таких застосунках, як програми для відеоконференцій, і дає змогу довше працювати від акумулятора. Новий процесор разом з інтегрованою графічною системою Intel Arc створює потужну платформу для виконання будь-яких завдань.

Зображення: ASUS Україна

Також серед переваг Zenbook 14 OLED, які дозволяють не гаяти часу на очікування, а ефективніше працювати й більше розважатися:

  • швидкісний SSD-накопичувач місткістю до 1 ТБ,
  • 32 ГБ оперативної пам’яті,
  • модуль Wi-Fi 6E,
  • повнорозмірні швидкісні порти (два Thunderbolt 4, USB Type-A, HDMI 2.1 і 3,5-мм аудіороз’єм).
Зображення: ASUS Україна

Інженери ASUS розробили акумулятор, який підтримує більше циклів заряджання, ніж звичайний. Це подовжує термін його служби. Виробник гарантує до 15 годин автономної роботи, щоб можна було працювати за ноутбуком протягом усього дня в мобільному режимі. А фірмова технологія USB-C Easy Charge допомагає легко підзарядити ноутбук від будь-якого адаптера живлення або павербанка з роз’ємом USB-C.

Дізнавайтеся більше про ASUS Zenbook 14 OLED – ноутбук, який об’єднує в собі красу, продуктивність та інтелектуальні рішення.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук