Редагування повідомлень та закріплення чатів: Instagram додав нові функції

Компанія Meta додала низку нових функцій для Direct Messenger в Instagram, про це повідомили у блозі компанії.

Редагування повідомлення

Тепер Instagram дозволяє коригувати свої повідомлення, але лише упродовж 15 хвилин після надсилання. Це зручно, коли треба виправити помилку чи доповнити свою думку. Для цього треба натиснути на повідомлення та обрати опцію «редагувати».

Джерело: Meta

Закріплення чатів

У теці «Основні» можна закріпити до трьох чатів чи особистих повідомлень. Щоб це зробити, треба провести вліво та або торкнутися та утримувати чат. Тоді знайти функцію закріпити та обрати її. 

Джерело: Meta

Редактори AIN.UA пробували закріпити свої чати у смартфонах на Android та iOS, проте саме ця функція не працювала.

Увімкнути сповіщення про прочитання повідомлень

Якщо ви хочете, щоб людина отримала сповіщення про те, що ви прочитали її повідомлення – це можна зробити, як для окремих чатів, так і для усіх. Для цього треба: 

  • перейти в налаштування акаунта;
  • обрати «Повідомлення та відповіді на історії»;
  • натиснути «Показати прочитані повідомлення»;
  • увімкнути чи вимкнути функцію про прочитання для всіх чатів.
Джерело: Meta

Зберігання стікерів та можливість відповісти не тільки текстом

Також Instagram дозволив зберігати улюблені стікери в DM для швидкого доступу до них. Для цього треба натиснути та утримувати бажану. Наступного разу, коли ви перейдете до наліпок, вона має з’явитися вгорі. 

Джерело: Meta

Крім того, стікери, GIF-файли, відео, фотографії та голосові повідомлення доступні для відповіді на конкретне повідомлення. Треба натиснути та утримати повідомлення, на яке ви хочете відповісти, вибрати «Відповісти» та бажаний варіант.

Зміна теми чату

Окрім цього Instagram презентував опцію змінювати тему чатів, серед яких «Кохання» (незабаром буде анімована), «Льодяник», «Аватар: Останній маг повітря» та інші. Така можливість була у месенджері й раніше, з’явилися нові варіанти.

Джерело: Meta

Щоб змінити тему чату, треба торкнутися назви чату вгорі, перейти у розділ «Теми» і вибрати одну з доступних тем. 

Нагадаємо, Instagram займається розробкою нової функції – «Мапа друзів». Вона дозволить стежити за своїми підписниками у реальному часі та показувати своє розташування.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук