Стартап RemotePass залучив $5,5 млн інвестицій – зокрема від українського фонду F1V

Розробник платформи для віддаленого управління персоналом RemotePass, що базується в ОАЕ, залучив $5,5 млн фінансування в межах раунду серії A. Серед інвесторів – український фонд Flyer One Ventures (F1V). Про це повідомляє Tech Crunch.

  • Раунд очолив фонд 212 VC за участю інвесторів із США, Європи та Близького Сходу, зокрема Endeavor Catalyst, Khwarizmi Ventures, Oraseya Capital, Flyer One Ventures, Access Bridge Ventures, A15 та Swiss Founders Fund.
  • Заснована наприкінці 2020 року Камалем Регадом та Карімом Наді, RemotePass обслуговує широкий спектр клієнтів – від стартапів до великих підприємств, таких як Spotify та Logitech.
  • Платформа допомагає їм залучати, управляти та виплачувати зарплату працівникам у країнах, де вони не мають юридичної присутності. Клієнти RemotePass можуть наймати штатних співробітників та підрядників у понад 150 країнах.

RemotePass отримує дохід за допомогою моделі підписки. Плата залучення підрядників становить $40 на місяць за кожного активного підрядника. Для компаній, які наймають штатних працівників, абонентська плата коливається від $350 до $699 на місяць за одного працівника, залежно від країни та конкретних вимог щодо імміграційних та релокаційних послуг.

Скориставшись можливістю, яку надала пандемія, коли світ почав масово переходити на віддалену роботу, RemotePass упродовж перших двох років зростала на 35% щомісяця, в основному завдяки рекомендаціям клієнтів. Генеральний директор повідомив, що платформа збільшила доходи вдвічі з 2022 по 2023 рік.

Зростання клієнтської бази та доходів було підтримане $5,4 млн венчурного капіталу, які RemotePass залучила раніше. Ці кошти були використані для масштабування платформи для обслуговування понад 600 компаній і 8000 віддалених працівників на ринках, що розвиваються.

Наразі як підрядникам, так і штатним працівникам потрібен роботодавець на платформі RemotePass. Проте, це може невдовзі змінитися, оскільки платформа працює над тим, щоб надати незалежний доступ кінцевим користувачам (тобто самим працівникам). Це відкриє нове джерело доходу для RemotePass у майбутньому.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук