Microsoft розширили доступність та можливості Copilot Pro – що змінилося

Microsoft розширила місячну підписку на Copilot Pro на більше ринків та додала нові можливості для свого ШІ. Про це компанія повідомила у своєму блозі.

Що нового додали

  • Тепер Copilot Pro доступний для 222 країн світу – включно з Україною.
  • Користувачі Copilot Pro зможуть використовувати ШІ-помічника у програмах Office без підписки на Microsoft 365. Це, наприклад, Word, Outlook тощо. Найближчими місяцями хочуть розширити цю функцію і на безплатні мобільні застосунки, зокрема Microsoft 365 і Outlook для iOS та Android.
  • Вартість ШІ-помічника не змінилася – $20, але тепер компанія додала можливість місяць безкоштовно покористуватися Copilot Pro, щоб протестити його функції. Для цього треба встановити його на iOS або Android, щоб отримати таку пропозицію. 
  • Copilot тепер доступний для більшої кількості компаній, включно з планами для працівників. Клієнти, які мають Microsoft 365 F3 і F1, Office 365 E1, Business Basic тощо, зможуть його купити найближчими тижнями.

Що ще планують зробити

Copilot став загальнодоступним у грудні 2023 року, а в січні Microsoft запустила підписку на Pro-версію для усіх користувачів. У першій половині року в нього хочуть впровадити арабську, китайську (традиційну), чеську, данську, голландську, фінську, іврит, угорську, корейську, норвезьку, польську, португальську, російську, шведську, тайську, турецьку та українську мови.

Наразі він підтримується такими мовами: англійська, іспанська, японська, французька, німецька, португальська, італійська та спрощена китайська.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук