Ноутбук для ігор та творчості: ASUS представляє легкий та потужний ROG Zephyrus G16

Найчастіше, коли ми уявляємо комп’ютер, який «тягне» і «важкі» ігри, і складні монтажі відео, — наш мозок видає картинку настільної системи ПК з напакованим системним блоком, клавіатурою з кольоровою підсвіткою та яскравим зображенням на моніторі. Але що якщо ноутбук впорається з тими ж задачами, але ще й дасть вам мобільність та свободу переміщень? 

ASUS пропонує потужний, тонкий та легкий ігровий ноутбук ROG Zephyrus G16 (2024), який поєднує в собі стиль, функціональність та оснащений 16-дюймовим OLED-дисплеєм. Розповідаємо про новинку.

Зображення: ASUS Україна

Сильна платформа для сучасних ігор, відеомонтажу та 3D-рендерингу

ROG Zephyrus G16 (2024) GU605 у максимальній конфігурації оснащений новітнім процесором Intel Core Ultra 9 185H з вбудованим нейронним процесором (NPU) для прискорення роботи штучного інтелекту. Завдяки цьому ноутбук виконує такі завдання як відеомонтаж і 3D-рендеринг в рази швидше, ніж раніше, та витрачає при цьому менше заряду акумулятора. Флагманський процесор доповнюють потужна відеокарта (NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків) та швидкісна оперативна пам’ять LPDDR5X обсягом до 32 гігабайт і до двох SSD сукупною місткістю до 4 ТБ. Такий набір гарантує високу продуктивність у всіх сучасних іграх і програмах для творчості. 

На зображенні ASUS ROG Zephyrus G16 на столі, поруч гаджети: джойстик, безпровідна комп'ютерна миша, навушники
Зображення: ASUS Україна

А щоб потужні обчислювальні компоненти могли працювати на максимумі можливого, ноутбук отримав оновлену фірмову систему охолодження ROG Intelligent Cooling. Її особливістю є рідкий метал у ролі термоінтерфейсу на процесорі, а також випарна камера й три вентилятори охолодження, залежно від конфігурації, які не дадуть «машині» перегрітися.

З такою апаратною платформою ROG Zephyrus G16 (2024) без проблем впорається с будь-якими сучасними іграми. Крім того, це хороший вибір для тих, хто шукає потужний мобільний інструмент для розробки програмного забезпечення, відеомонтажу, 3D-моделювання та інших ресурсомістких завдань.

Персоналізація в дизайні

Zephyrus G16 (2024) має міцний алюмінієвий корпус, на кришці якого розробники розмістили діагональну стрічку з матричним світлодіодним підсвічуванням Slash Lighting. На неї можна виводити попередньо або власноруч створені анімовані ефекти, завдяки чому ноутбук буде завжди виділятися поміж інших.

OLED-дисплей для максимального занурення

Zephyrus G16 — перший ноутбук серії ROG, оснащений 16-дюймовим OLED-дисплеєм ROG Nebula з роздільною здатністю 2,5K, частотою оновлення 240 Гц, часом відгуку 0,2 мс і підтримкою технології G-SYNC. Увесь цей набір дозволяє відтворювати чітке й контрастне зображення в іграх.

OLED-дисплеї мають мільйони світлодіодів і на відміну від звичайних РК-дисплеїв, можуть вмикати та вимикати кожен піксель окремо. Така функція дає високий коефіцієнт контрастності до 1000000:1, а отже максимально глибокий чорний колір. Це створює яскраве й чітке зображення без розмиття, тому під час гри ви завжди помітите ворога, що ховається в тіні.

За столом чоловік що грає в гру на ASUS ROG Zephyrus G16
Зображення: ASUS Україна

Проте не лише геймери оцінять якість зображення: завдяки 100% покриттю колірного простору DCI-P3 і точності відтворення кольорів (Delta E), цей дисплей також підійде для роботи професійних дизайнерів і фотографів.

Мобільність без компромісів

Попри свою потужність, Zephyrus G16 залишається легким і тонким пристроєм. Ноутбук має товщину всього 1,49 і важить лише 1,85 кг, тому його комфортно брати із собою в подорожі чи для роботи в кафе, коворкінгах. А завдяки акумулятору високої місткості (90 Вт·год) і підтримці заряджання через порт USB-C, він гарантує тривалий час автономної роботи й зручність підзаряджання.

Молодий хлопець працює за ноутбуком ASUS ROG Zephyrus G16 у кав'ярні
Зображення: ASUS Україна

Новий Zephyrus G16 містить всі необхідні порти:

  • два USB-C з підтримкою виведення зображення на дисплей, а через один з них – ще й інтерфейси Thunderbolt 4 і DisplayPort 2.1;
  • два USB 3.2 Gen2 Type-A — для підключення різноманітних периферійних пристроїв;
  • швидкісний SD-картридер (UHS-II) — для перенесення файлів або підключення додаткового накопичувача;
  • бездротовий модуль сучасного стандарту Wi-Fi 6E — для якісного з’єднання навіть у завантажених мережах.

ROG Zephyrus G16 (2024) — ноутбук, який завдяки новітнім технологіям зібрав у собі широкі можливості для розваг та набір практичних інструментів для реалізації професійних амбіцій та творчих ідей.

Придбати цей та інші ноутбуки ASUS і ROG можна в широкій мережі партнерів компанії та в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна від 89 999 грн. Перевагами онлайн-магазину ASUS є офіційна продукція з фірмовою гарантією, якісне обслуговування, швидка доставка та покриття всієї України (за винятком тимчасово окупованих територій).

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук