Найбільша школа нетехнічної IT-освіти IAMPM святкує день народження та дарує подарунки

IAMPM – міжнародна школа нетехнічної IT-освіти святкує день народження. Вже 7 років школа навчає нетехнічного IT.

За цей час школа випустила 41 курс для проєктних менеджерів, бізнес-аналітиків, продуктових менеджерів, сейлзів. На честь дня народження IAMPM дарує знижки на освітні курси та подарунки для нетехнічних фахівців.

Зображення надано IAMPM

IAMPM – компанія, яка робить потрібних IT-менеджерів

Історія IAMPM почалася в Одесі. Мері та Ярослав Ротари працювали в IT компаніях. Мері – CEO компанії IAMPM, була Product Manager та знала, як робити якісні продукти, потрібні ринку. Ярослав працював PMO, і йому постійно потрібні були проєктні менеджери. Паралельно він викладав на курсах для PM і розумів, що теоретичних знань недостатньо. 

Так з’явився перший курс для проєктних менеджерів – Dao PM. Було вирішено розробити курс, який би давав не тільки знання, а й навички, застосовні в реальних проєктах. Цей курс став фундаментом для подальшого розвитку освітнього проєкту, забезпечуючи студентам глибоке розуміння проєктного менеджменту в IT.

Другий курс компанії Techmind досі – перший технічний курс для менеджерів в IT

На хвилі успіху курсу Dao PM вирішили не зупинятися на досягнутому і розробили курс Techmind. Це був перший технічний курс, спрямований на нетехнічних менеджерів. Він надав унікальну можливість зануритися в технічні аспекти роботи IT-проєктів, даючи змогу глибше зрозуміти особливості розробки та управління проєктами. Techmind досі є одним із головних курсів IAMPM.

«Наразі ми проводимо 44-й онлайн набір, а загалом Techmind проводився понад 55 разів. Кожного потоку ми вдосконалюємо програму та слідуємо технологічним трендам. Це курс для проєктних менеджерів, бізнес-аналітиків, продуктових менеджерів, сейлзів, які хочуть працювати в IT. Він вчить говорити з розробниками однією мовою і розбиратися в IT-технологіях без коду», – діляться в IAMPM.

Досягнення IAMPM

За 7 років в IAMPM відбулося багато подій:

  • перехід з offline-компанії в Одесі до міжнародної online-школи нетехнічного IT в період ковіду;
  • розробили 41 курс для нетехнічних IT фахівців;
  • випустили 20 000+ студентів, з них 90% отримали працевлаштування;
  • взяли участь у проєкті IT Generation і підтвердили високий рівень якості навчання;
  • провели понад 2500 безкоштовних вебінарів;
  • адаптувалися до умов війни та продовжуємо створювати нові освітні продукти для українців;
  • розробили програму гарантії працевлаштування після навчання;
  • розширили свою присутність у Польщі та країнах Середньої Азії, прагнучи ділитися знаннями та цінностями української IT-спільноти зі світом.

Школа не зупиняється на досягнутому та постійно працює над створенням нових курсів, активно бере участь у соціальних проєктах і пропонує безкоштовне навчання нашим героям, вкладаючись у майбутнє країни. На кожному курсі заброньовано 5 безкоштовних місць для Захисників України.

Зображення надано IAMPM

Приходьте за подарунками та бонусами

На честь дня народження IAMPM роздає знижки на курси для проєктних менеджерів, бізнес-аналітиків, продуктових менеджерів, сейлзів, які хочуть працювати в IT. А також кожному майбутньому студенту надає пак найкращих лекцій за напрямом. Поки студент очікуєт старт курсу, вже може почати прокачувати свої навички. Кількість місць на курси обмежена.

Долучайтеся до нетехнічної IT-спільноти разом з IAMPM та отримайте подарунки.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук