Prince of Persia вийде вже цьогоріч у ранньому доступі Steam

Компанія Ubisoft анонсувала нову гру Prince of Persia під назвою The Rogue Prince of Persia, Як повідомляє Insider Gaming, розробкою гри займається студія Evil Empire, відома за грою Dead Cells.

  • The Rogue Prince of Persia буде roguelite-грою, яка постійно оновлюватиметься безкоштовно. Її розвиток буде ґрунтуватися на відгуках спільноти.
  • Гра перебуває в розробці вже чотири роки. Її поява стала можливою завдяки співпраці Evil Empire та Ubisoft, яка розпочалася на конференції GDC близько 2019 року.
  • Візуальний стиль The Rogue Prince of Persia буде натхненний франко-бельгійськими коміксами.
  • Точна дата офіційного анонсу гри поки що невідома, але її планують випустити в ранньому доступі Steam пізніше цього року.

Про Ubisoft

Ubisoft – це міжнародна компанія з розробки та видання відеоігор, штаб-квартира якої знаходиться у Франції. Її портфоліо включає такі відомі ігрові серії, як Assassin’s Creed, Far Cry, Tom Clancy’s та Prince of Persia.

Про Evil Empire

Evil Empire – це студія з розробки відеоігор, розташована у Франції. Її найвідомішим проєктом є roguelike-гра Dead Cells, яка була продана тиражем понад 10 млн копій.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук