Viber залучив ШІ від OpenAI до свого месенджера та запустив нову функцію «Стислий виклад чату»

Rakuten Viber залучив штучний інтелект від OpenAI до свого месенджера. На базі технології ChatGPT працюватиме нова функція «Стислий виклад чату», завдяки якій можна швидко дізнатися, про що йдеться в низці різних повідомлень. Про це компанія розповіла AIN.UA.

  • ШІ аналізуватиме від п’яти до 100 непрочитаних повідомлень і виокремлюватиме з них ключові пункти в одному повідомленні. Це дозволить не читати все листування, а дізнатися про його зміст у короткому форматі.
  • Наразі нова функція буде доступна тільки для групових чатів — найпопулярнішого формату спілкування українців, кажуть у компанії. «Дві третини користувачів Viber в Україні спілкуються в групових чатах щонайменше щомісяця. Тож нова функція має зекономити їхній час», — сказав генеральний директор Rakuten Viber Офір Еял. 
  • Щоб скористатися новою стислим викладом, треба зайти в чат. Там автоматично з’явиться пропозиція скласти додаткове резюме розмови, якщо користувач пропустив повідомлення. 
  • Наразі функція тестується для 10% користувачів iOS та Android в Україні та в інших країнах: США, Японії, Болгарії, Польщі, на Філіппінах. Функція підтримує понад 50 мов, включно з українською.

Нагадаємо, 10 квітня стало відомо, що регіональним директором Viber в Україні став Ілля Бошняков — колишній очільник AIN.UA.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук