Маск планує зробити платними публікації для нових користувачів X

Ілон Маск планує запровадити невеликий збір для нових користувачів X, щоб вони могли публікувати, коментувати та лайкати дописи. Відповідаючи на пост користувача X Daily News про зміни, Маск зазначив, що це єдиний спосіб стримати безперервний наплив ботів.

Маск додав, що боти зі штучним інтелектом та інтернет-тролі можуть «з легкістю» пройти тести на ідентифікацію ботів.

Згодом, відповідаючи іншому користувачеві, він зазначив, що нові акаунти зможуть публікувати дописи безкоштовно після трьох місяців із моменту створення.

Наразі немає деталей щодо того, коли ця політика набуде чинності та яку плату доведеться сплачувати новим користувачам.

У жовтні минулого року X почав стягувати плату в розмірі $1 на рік із нових непідтверджених користувачів у Новій Зеландії та на Філіппінах.

Нові користувачі з цих регіонів могли читати дописи, але не могли взаємодіяти з ними. Щоб публікувати контент, ставити лайки, репостити, відповідати, додавати в закладки та цитувати дописи, їм потрібно було сплатити внесок. Ціни можуть відрізнятися залежно від місцевої валюти.

Імовірно, Маск застосує схожу цінову політику і в інших країнах.

На початку цього місяця X заявив про початок масштабного очищення платформи від спам-акаунтів, попередивши користувачів про можливе зменшення кількості підписників.

Соціальна мережа Х, яка належить Ілону Маску, надає свої преміумпослуги, включаючи відмітки верифікації, забороненим угрупуванням і терористичним групам.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук