Маск хоче зробити із Twitter «цифровий банк» і додаток для знайомств

Підприємець та власник соціальної мережі Twitter (перейменована на X) хоче зробити із неї додаток для фінансів, а також для пошуку пари. Про це повідомляє BusinessInsider із посиланням на внутрішню онлайн-зустріч команди Twitter із керівництвом, зокрема, із самим Маском та CEO компанії Ліндою Яккаріно.

  • Маск зокрема оголосив команді, що планує, щоб усе фінансове життя користувачів Twitter відбувалося саме на цій платформі уже до кінця 2024 року. Всі операції, що стосуються грошей, мають відбуватися саме там в такий спосіб, щоб користувачам мережі не потрібен був банківський рахунок, згідно із баченням підприємця.
  • Також підприємець хоче, щоб Twitter працював і як додаток, де люди шукають собі пари. Згідно із анонімними джерелами, яких цитує видання, Маск не надав жодних деталей про те, як саме мережа має перетворитись на додаток для дейтингу. І чи є серед її користувачів попит на таку послугу. Але це оновлення узгоджується із його планом зробити із Twitter платіжний додаток, адже більшість дейтингових сервісів заробляють на платних функціях для користувачів.
  • Також нещодавно Маск у Twitter оголосив, що відключить монетизацію для тих постів, щодо яких користувачі додали CommunityNotes. Йдеться про випадки, коли автор свідомо чи несвідомо поширив фейк чи неправильно інтерпретовану інформацію, а читачі це виправили.
  • Разом із тим, за підсумками року з моменту купівлі Twitter його новий власник продовжує витрачати кошти і приймати дивні або ж неефективні рішення про її роботу. Тож банки, які інвестували цю угоду, не надто задоволені результатами.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук