У Steam вийшла гра про життя в харківському метро під час війни

Українська студія Brenntkopf Studio Kharkiv випустила гру під назвою Twenty-second: Stories of Underground Kharkiv. Ця візуальна новела та квест розповідає від першої особи про життя людей у харківському метрополітені під час перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну у 2022 році.

Гравець виступає в ролі вчителя історії, протягом шести днів у підземці, він має готуватись до уроків, облаштовувати місця прихистку для людей, брати участь в житті станції та допомагати звичним людям. Основні події розгорнуться на станції метро «23 серпня».

Гра використовує штучний інтелект для створення прозорих текстур і покращення якості зображення. Деякі зображення оброблені за допомогою художніх фільтрів, роблячи їх ще більш виразними.

Розробники зазначають, що гра несе антивоєнний меседж. Хоча в ній немає сцен насильства, сама тема може виявитися занадто складною для сприйняття молодшою аудиторією.

Гра має українське озвучення, а також субтитри англійською, французькою, італійською, німецькою та польською. Вона доступна у Steam за ціною 50 грн.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук