Google вирішив об’єднати команди Android, Pixel, Chrome для роботи над ШІ

Google створить нову команду Platforms & Devices, яка контролюватиме всі продукти Google Pixel, Android, Chrome, ChromeOS, Photos тощо. Вона займатиметься впровадженням ШІ в телефони, телевізори та інші пристрої, що працюють на Android, пише The Verge.

  • Об’єднаний підрозділ очолить Рік Остерло, який багато років керував командою розробників Pixel. Багаторічний керівник Android, Chrome та ChromeOS Хіроші Локхаймер займатиметься іншими проєкт всередині Google та Alphabet. Самір Самат, який до цього часу допомагав керувати Android під керівництвом Локхаймера, тепер буде президентом екосистеми Android. 
  • Остерло сказав в інтерв’ю виданню, що об’єднання команд допоможе набагато швидше інтегрувати штучний інтелект в усі продукти Google. Однією з причин змін є «спрощення конвеєра»: тепер є команда, яка займається дослідженнями в галузі ШІ, і команда, яка створює продукти на його основі.

Цей крок допоможе надавати користувачам і партнерам якісніші продукти та послуги, написав у блозі генеральний директор компанії Сундар Пічаї.

Це допоможе нам прискорити розвиток екосистем Android і Chrome та швидше надавати найкращі інновації партнерам, як ми зробили з Circle to Search у співпраці з Samsung. А всередині компанії це також пришвидшить ухвалення рішень, — зазначив СЕО Google.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук